Popolna mešanica 60. in 90. let: "The Brachel" je najnovejša Instagram uspešnica, ki združuje najboljše iz dveh desetletij

Brachel je kombinacija naših najljubših pričesk, ki združuje pričesko Brigitte Bardot iz 60. let in pričesko legendarne Rachel (Jennifer Aniston) iz 90. let.

Popolna mešanica 60. in 90. let: "The Brachel" je najnovejša Instagram uspešnica, ki združuje najboljše iz dveh desetletij - Foto: Profimedia

Če je ena pričeska zaznamovala 90. leta, je to legendarna Rachel, ki jo je Jennifer Aniston nosila med snemanjem serije "Prijatelji". Ker je od zadnje epizode serije minilo 18 let, so se spremenili tudi trendi v svetu las, zato naredite prostor za "The Brachel", hibridno pričesko, ki združuje estetiko 60. in 90. let.

Všeč nam je ta mešanica dveh desetletij, ki se združi v čudovito pričesko in Brachel združuje najljubše pričeske dveh desetletij: frufru Brigitte Bardot iz šestdesetih let prejšnjega stoletja z gostimi prameni Rachel Green iz devetdesetih let. 

Ne spreglejte:

Daljši frufru ali "curtain bangs", ki okvirja obraz, je proslavila legendarna Brigitte Bardot, obrazu pa dodaja lepo teksturo in strukturo, še posebej okoli obrvi in ​​ličnic. Po drugi strani pa so zadaj, na hrbtnem delu, naključni debeli prameni, na katere bi bila Jennifer Aniston ponosna. Ta pričeska do ramen ima odnos in volumen, zaradi katerih je Rachel postala tako znana, in se poigrava s trendom midi flick, ki je TikTok prevzel v začetku tega leta.

Kaj nam je všeč pri tem videzu?

V zadnjem času je v trendu ustvarjanje gibanja v laseh s tehnikami striženja, namesto da bi se zanašali zgolj na oblikovanje. To striženje je odličen primer tega. Brachel doda zanimanje okoli obraza s plastmi, ki delujejo kot vgrajen slog. Ne glede na to, ali je pričeska posušena, da da veliko volumna ali pa je uporabljena naravna tekstura, videz ustvarja neskončne podrobnosti, ki dodajo pridih elegantnega zaključka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frances (@beautyspock)

Če ste se nad pričesko "The Brachel" navdušili, imamo opozorilo – ta pričeska zahteva malo več oblikovanja. S sušilcem za lase in okroglo krtačo dvignite svoje pramene kot supermodel iz 90-ih. Kar se tiče frufruja, lahko s starih navijal za lase spet obrišete prah in jih ponovno uporabite, čudovit videz pa je zagotovljen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel Williams (@rachelwstylist)

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Nutricionisti svetujejo, da to jesensko pijačo pijete pogosteje: Izboljšuje zdravje srca, znižuje krvni tlak in raven sladkorja v krvi

Priporočamo tudi:Monaška princesa Charlene čudovita v jesenski midi obleki, ki pristaja vsem ženskim postavam

Najbolj brano