To so največji trendi oblikovanja obrvi v letu 2020

Ste pripravljeni preizkusiti nov videz?

To so največji trendi oblikovanja obrvi v letu 2020 - Foto: Profimedia

Morda si jih ne morete nadeti in odstraniti kot novo obleko ali jih zamenjati za novejši model kot kakšno torbico, vendar da ne bo pomote, tudi obrvi so podvržene trendom tako kot vse drugo.

In skoraj vsako leto se ti trendi ponastavijo na nekaj novega, zabavnega in svežega - razmišljajte o tem, kot da pospravljate svojo garderobo obrvi.
Potem ko smo leta 2019 sprejeli puhast, naraven in neusklajen videz, bodo letos obrvi potemnjene, dolge in celo deležne tretmaja mokrega videza.

Menite, da je čas za spremembo? Predstavljamo vam izstopajoče trende za prihodnje leto.

1. "Milnate obrvi"

Čeprav so "milnate obrvi" po videzu običajno počesane navzgor in bujno puhaste, se ime nanaša na tehniko in ne na obliko. Preizkušena metoda, ki povzroča preporod, "milnate obrvi" dosežemo z uporabo mila namesto gela za obrvi, kot že ime pove.

Obrvi naj bi s pomočjo mila na mestu obstale veliko dlje kot s katerimkoli gelom. potrebujete le milo, najbolje prozorno, ščetka za česanje obrvi in nekaj vode. Preprosto navlažite krtačko in jo rahlo povlecite čez milo. Tehnika je najbolj primerna za tiste z naravno polnimi in temnimi obrvmi. To ne pomeni, da redke obrvi ne bodo imele koristi, vendar bodo morda še vedno potrebne nekaj izpopolnjevanja.

2. Učinek senčenja

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @aniamilczarczyk on

Vaša naravna tekstura obrvi je osrednji del trenda senčenja obrvi. Učinek mehko definira in priskrbi 3D teksturo ter je popolnoma enostaven.

Z lahkim potegom na obrvi nanesite nekaj prahu za obarvanje obrvi in pri tem sledite naravnim linijam vaših obrvi. Zaključite s plastjo gela za obrvi za dodano dimenzijo in polnost.

3. Nepoudarjene obrvi

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @aniamilczarczyk on

Drzne obrvi v slogu manekenke Care Delevingne niso za vas? Dobra novica, nepoudarjene obrvi so spet modne.

Trend nežnih obrvi so napovedale že spomladne modne revije za 2020. Dobrodošla osvežitev pretemnih, prevelikih in krepkih obrvi zadnjih let zagotavlja brezhiben odtenek, ki se odlično dopolnjuje z uporabnikovim tenom.

4. "Chalamet" obrvi

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabrielle Stevens (@gabbymakeupnyc) on

Zakaj ne bi nekaj navdiha poiskali tudi pri moških?

Subtilne in šik obrvi Chalamet so podobne igralcu, ki nosi to ime. Videz je enostaven, mladosten in lahez za vzdrževanje. Pincete za obrvi vam še nekaj časa ne bo potrebno vzeti v roke. 

5. Voljne obrvi

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milk Makeup (@milkmakeup) on

Leto 2020 je priča prihodu voljnih obrvi. Pomislite na mokro, sijajno in razkošno barvo, v katerih živijo zdrave in sijoče obrvi. Take obrvi zahtevajo voskanje in velikodušno plast prozornega gela za obrvi.

Za začetek obrvi počešite, nato jih oblikujte in zapolnite vse svetle predele. Obliko zadržite na mestu s plastjo prozornega gela za obrvi.

6. Razpihane obrvi

Že nekaj sezon obrvi češemo nazgor. Namesto tega letos naredite podobno kot Lucy Boynton in obrvi počešite po diagonalnem kotu proti sencam. To v trenutku podaljša obrvi, dvigne lok in mehko ustvari vetrovni slog obrvi. Po polnjenju obrvi s prahom za obrvi, jih počešite s prozornim gelom.

Fotografije: Profimedia, Instagram

Preberite še: Zendaya nas je očarala v drzni obleki

Priporočamo tudi: Kaia Gerber v letu 2020 prisega na ta klasična sončna očala

Najbolj brano