Te pričeske obrazu dodajo do 10 let: 3 napake pri oblikovanju las, zaradi katerih ste videti starejši

Ta način oblikovanja las ni vedno laskav.

Te pričeske obrazu dodajo do 10 let: 3 napake pri oblikovanju las, zaradi katerih ste videti starejši - Foto: Instagram

Z odraslostjo pride nekaj 'pravil', ko gre za pričesko in oblikovanje garderobe. Seveda jim ni treba slediti. Frizerje smo povprašali, katerim pričeskam se morajo ženske za vsako ceno izogibati, ko dopolnijo 50 let, in povedali so nam...

Štirideseta in petdeseta ne pomenijo nujno obračanja k dolgočasnim in monotonim pričeskam, ampak ravno nasprotno. Nasvet je, da se obrnete na bolj naravne in svetlejše odtenke. Z njimi bo naš obraz videti bolj svež in sijoč. Pri barvah na splošno ni omejitev, toda ko gre za dolžino, morate biti pozorni. 

Tukaj je seznam pričesk, zaradi katerih bi lahko izgledali starejši.

Prečka po sredini glave lahko vašemu obrazu doda nekaj let. Veliko boljša možnost je, da naredite prečko na eni strani. Tako bo obraz uokvirjen na pravi način in poudarjene najlepše poteze obraza. Poleg tega je ta vrsta prečke videti bolj ženstvena in igriva. 

Popolnoma ravni lasje so dobra izbira za dekleta v 20-ih letih. Ko pa vstopimo v odraslo dobo, se je temu načinu oblikovanja treba izogibati. Namesto ravnanja las izberite pričeske s kodri, ki so polni volumna.

Če si radi spnete lase v kito ali čop, pazite, da se lasje ne bodo preveč lepili na lasišče. Tako bo obraz izpostavljen in vse drobne gubice bodo v ospredju. Pri spenjanju las izberite takšno pričesko: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MADISON QUINN (@madisonquinnblog)

Fotografije: Instagram/@monicabellucciofficiel

Preberite še: Oblikovalka Alja Horvat: "Ne kupuj vsak teden novih stvari, poskusi raje oblačila iz druge roke."

Priporočamo tudi: Pozabite na elastične hlače, Rihannin nosečniški slog je veliko bolj DRZEN!

Najbolj brano