Prelepa Penelope Cruz drastično spremenila svoj videz: To je pričeska, ki jo bomo v letu 2023 posnemali vsi

Poklon pričeskam in srednjim dolžinam za starejše od 40 let.

Prelepa Penelope Cruz drastično spremenila svoj videz: To je pričeska, ki jo bomo v letu 2023 posnemali vsi - Foto: Profimedia

Penelope Cruz je bila leta 2022 zagotovo živahna, kar zadeva spremembe videza, s srednje dolgimi in daljšimi pričeskami, obritimi ali mehkimi rezi, brez in predvsem s frufrujem. Da bi leto zaključila na vrhuncu, je na naslovnici zadnje številke Elle France pokazala še en videz, tokrat še bolj kul in trendovski: Penelope Cruz, ne da bi opustila svojo ljubljeno srednjo dolžino, predlaga mehko pričesko, ki odlično dopolnjuje kratko, a nepravilno frizuro, ki jo nosi že nekaj časa. 

Ne spreglejte:

Ni treba posebej poudarjati, da je rezultat zelo laskav, saj je popolna mešanica glamurja in rock pridiha, značilna za ta videzj, ki je na sceni že nekaj let in ga bomo nosili tudi leta 2023 v tej različici, ki je lažja za oblikovanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial)

Zakaj je nova srednje dolga pričeska Penelope Cruz tista, ki jo je treba posnemati

Kakšna je glavna lastnost te srednje dolge pričeske, ki jo Penelope nosi tako elegantno? Njena lahkotnost, dejstvo, da ne zahteva veliko vzdrževanja, temveč je videti razmršena in naravna, predvsem pa ima učinek proti staranju.

Španska diva ima magnetičen pogled in resnično edinstveno lepoto, ki jo ta tako svoboden kroj še poudari: njen čar je tako brezčasen in brezčasen. V tej modni srednje dolgi pričeski, ki je idealna za vse, tudi za starejše od 40 ali 50 let, najdemo vse, kar si lahko želimo od svojih las. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial)

Drznost, slog, osebnost, lahkotnost, gibljivost in veliko kulisa, še posebej, če je prilagojena našim značilnostim, da bi dosegli pričesko, ki resnično zna poudariti naše močne točke. Penelope Cruz je zaradi svoje naravne prefinjene elegance vedno lepotna muza, letos pa nas je s svojo drugačnostjo še bolj navdušila: tu je popoln navdih za začetek leta 2023 z novim videzom in novim duhom. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še:"Nazaj si želim svojega očeta in brata": Princ Harry spregovoril o odnosu s Charlesom III. in princem Williamom

Priporočamo tudi:5 pričesk, s katerimi boste videti mladostno: Všeč vam bodo, ker so enostavne za vzdrževanje in dajejo vašemu obrazu svežino

Najbolj brano