Svež in mladosten videz za ženske nad 30 let: 3 elegantne pričeske, ki so odporne na visoke temperature

Te tri pričeske so najlažji in najbolj obetaven način, da se počutite šik pri 30 in več letih. 

Svež in mladosten videz za ženske nad 30 let: 3 elegantne pričeske, ki so odporne na visoke temperature - Foto: Instagram

Ali v zraku že čutite topel, celo vroč poletni vetrič? Kot vsaka prava lepotna navdušenka zdaj že veste, da je sprememba letnih časov tudi čas za spremembo pričeske. Poskrbeti moramo, da tudi na visokih temperaturah ostanemo šik in lepotno dovršeni. Čas je za nekaj novega! Nedvomno je vaša tabla na Pinterestu že polna fotografij z navdihom, mi pa smo tu, da vam predstavimo kratko in jedrnato različico. Dolgi in negovani lasje so zagotovo nekaj čudovitega, vse dokler se temperature ne spremenijo v tropske vrednosti, zaradi vlage pa je vsak poskus elegance skoraj nedosegljiv cilj. Toda izgledati šik, tudi ko se vse okoli nas topi, je mogoče ravno zaradi teh 3 pričesk, ki jih je enostavno vzdrževati.

Za te pričeske ne boste potrebovali posebnih veščin ali orodij, vročino pa boste zagotovo lažje prenašali. Pripravljeni na pravo poletje, brez skrbi?!

Ne spreglejte:

1. Nizka urejena figa

Elegantne pričeske, ki so nizko spletene v urejeno figo, kot to pogosto nosi makenenka Bella Hadid, je kot nalašč za vroče poletni dni. Nizka figica je idealna tako za svečane priložnosti, pa tudi za vsakdanje. Bolj sproščeno, malo neurejeno bo videti odlično za dnevne priložnosti, medtem ko bo stil elegantnega videza mokrih las brezhiben na bolj svečanih srečanjih in večernih izhodih. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

2. Valovit paž

Paž je, iskreno, naša najljubša izbira ne glede na letni čas, zato poletje ni izjema. To poletje se razlikuje po tem, da stroge linije niso obvezne, lahko pa si lase oblikujemo v priljubljene "plažne valove" ali pa jim damo malo retro pridiha v stilu 'norih dvajsetih' za bolj glamurozne dogodke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Shilóva (@barbara.shilova)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

3. Kita spletena v ribjo kost

Morda najlažji način, da lase odmaknete od obraza, medtem ko lovite utrinke svojega sproščenega poletja. Ribja kost, preprosta kita ali kita spleteno visko v čop, vam bo pomagala, da boste lažje prebrodili vročino, hkrati pa izgledali šik. In če se vseeno odločite spustiti lase za večerni izhod, jih lahko oblikujete v seksi 'Botticelli valove'.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jennifer Lopez poletno obleko zamenjala za ta kultni poletni komplet in navdušila

Priporočamo tudi: Kate Middleton se je v čast oboroženih sil opremila v popoln kamuflažni videz

Najbolj brano