Kate Middleton se je v čast oboroženih sil opremila v popoln kamuflažni videz

"Hvala vam za vse, kar vi in vaše družine žrtvujete za našo varnost," je v objavi zapisala vojvodinja Cambriška, ki je med treningom nosila jakno Woodcock in pulover Holland Cooper.

Kate Middleton se je v čast oboroženih sil opremila v popoln kamuflažni videz - Foto: Profimedia

Kate Middleton je ob dnevu oboroženih sil objavila serijo fotografij, na katerih je novembra lani obiskala britansko vojsko v Pirbrightu, največji ustanovi za usposabljanje britanske vojske v Združenem kraljestvu. V kamuflažnem videzu, s čelado in slušalkami na ušesih je videti pripravljena na misijo, nato pa sledi več posnetkov v vojaškem suknjiču in debelih rokavicah, ko z nasmehom pregleduje opremo.

"Danes, na dan oboroženih sil, bi se rada z Williamom poklonila pogumnim moškim in ženskam, preteklim in sedanjim, ki služijo v naših oboroženih silah, na morju, na kopnem in v zraku, tukaj v Združenem kraljestvu in po svetu," je v svoji objavi zapisala vojvodinja Cambriška, "hvala za vse, kar vi in vaše družine žrtvujete za našo varnost."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Navsezadnje je njen mož, princ William, v Kraljevih letalskih silah v činu letalskega poročnika, ki ga je aprila 2008 po intenzivnem 12-tedenskem tečaju pridobil v RAF, prav tako pa je pilot helikopterja in je služil pri iskanju in reševanju. Povabilo na Britansko akademijo je bilo za Kate velika čast, saj je poudarila, da je bilo zanimivo in napeto videti, kako usposabljajo vojake in novince: "Čudovito je bilo iz prve roke videti različne in pomembne vloge, ki jih vojska vsak dan opravlja za zaščito vseh nas."

Med vojaškim usposabljanjem je Kate nosila jakno Seeland Woodcock Advanced, ki je klasičnega britanskega sloga in je zaradi svojih vetrovnih in vodoodpornih lastnosti primerna za preživljanje časa na prostem. Kateina je ženska različica iz raztegljive tkanine. Pulover je znamke Holland Cooper, pleten iz gozdnozelene merino volne, s semiš našitki, manšetami in epoletami.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Spoznajte vse čudežne koristi granatnega jabolka, ki je prava zakladnica zdravja, blagodejno pa vpliva tudi na hujšanje

Priporočamo tudi: Eva Irgl ob dnevu državnosti popolnoma presenetila z nepričakovano izbiro obleke. Primerjajo jo celo z Melanio Trump

Najbolj brano