Emma Thompson ima popolno pričesko za ženske nad 60 let za poletje 2022

Britanska igralka izžareva samozavest in zato jo obožujemo.

Emma Thompson ima popolno pričesko za ženske nad 60 let za poletje 2022 - Foto: Profimedia

Emma Thompson, britanska igralka z bogatim življenjepisom, polnim uspehov in nagrad, je videti kot ženska, ki obvladuje sebe in svoje odločitve ter lahko živi srečno na svoj način. Poglejte jo, kako se smehlja, ko stopa po sončnih ulicah New Yorka: Emma Thompson, oblečena v športno eleganten rumen hlačni kostim, ima ponosno sivo pričesko. Ni treba zanikati njene starosti (63 let), ni se ji treba zatekati k barvanju. Igralka, ki jo bomo na Netflixu kmalu videli v projektu Matilda - The Musical, novi priredbi slavnega romana Roalda Dahla, je pred dnevi v televizijskem salonu oddaje The Late Show with Stephen Colbert dejala: "Ne zapravljajte časa s skrbmi, kaj si drugi mislijo ali govorijo o vašem videzu." Če imate torej bele lase in jih ne želite prikriti, naredite kot Emma in jih pokažite z nasmehom.

Beli lasje na poletnem soncu, nasveti strokovnjakov

Beli lasje se običajno pojavijo, ko niste več zelo mladi, izjema so tisti, pri katerih se pojavijo že pri 20-25 letih. Prvi nasvet je, da z ustrezno prehrano in zlasti poleti, ki je za kožo in lase zelo agresivno obdobje, z uporabo naravnih vitaminskih in mineralnih dodatkov pripomoremo k trdnosti lasnega stebla. Ne pozabite, da so lasje zaradi izgube melanina bolj krhki. Če imate tako kot Emma Thompson popolnoma bele lase, morate pri barvi las poskrbeti za to, da se rumeni odtenki ne pojavijo.

Za lepotno nego uporabite šampon in balzam (ali masko), ki sta posebej namenjena belim in sivim lasem. Ti izdelki, običajno profesionalnih blagovnih znamk, so oblikovani tako, da ohranjajo in izpopolnjujejo hladne odtenke, tonirajo lase in nevtralizirajo svetle odtenke z dodajanjem vijoličnih pigmentov in antioksidantov. Na etiketah izdelkov za nego las ne smejo manjkati vlažilne učinkovine, predvsem hialuronska kislina. Preden se izpostavite soncu in vsakič, ko uporabite sušilec za lase, ne pozabite nanesti izdelka za zaščito pred vročino, po možnosti v obliki seruma ali kreme, ki bo lase nahranil in zmehčal ter preprečil njihovo nakodranost.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Najboljši načini, kako po 40. letu obdržati kilograme: Spremenite svoj vsakdanjih ter sprejmite bolj zdrav in uravnotežen življenjski slog

Priporočamo tudi: Spoznajte “sun bob”, enostavno in sproščeno pričesko za goste lase, popolno za poletje

Najbolj brano