Rosie Huntington-Whiteley ima svojo linijo ličil! Poglejte, v čem se razlikuje od ostalih

Rose Inc je znamka ličil za vsako žensko.

Rosie Huntington-Whiteley ima svojo linijo ličil! Poglejte, v čem se razlikuje od ostalih - Foto: Profimedia

Priznani supermodel Rosie Huntington-Whiteley poznamo po izbranem modnem slogu, vedno uglajenem videzu, čisti in sveži koži ter neponovljivi prefinjenosti. Pred kratkim je lansirala svojo znamko ličil Rose Inc, ki v minimalističnih embalažah ponuja produkte za vsako žensko.

Izbor produktov zajema vse, ki jih potrebujemo za naraven dnevni videz - maskare, korektorje, šminke, rdečila, čopiče in izdelke za nego kože, cenovno pa so primerljivi z drugimi, kvalitetnejšimi znamkami ličil na trgu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rose Inc (@roseinc)


Navdih za razvoj svoje linije je Rosie črpala iz svojih dnevnih stikov s profesionalci lepotne industrije, vrhunskimi umetniki ličenja in stilisti. Kot mnoge, je tudi njo motila kompleksna sestava ličil na tržišču, zato njena linija ličil sledi enostavnim, lažje razumljivim formulam, ki kože ne dražijo in dosežejo takojšnji, lahkotni učinek. Izdelki Rose Inc so torej namenjeni tistim, ki se soočajo s spremenljivo, zahtevno kožo, ki je izbirčna pri sestavinah.

Produkti Rose Inc delujejo dvojno - kožo nahranijo, hkrati pa izboljšajo njen videz na naraven in dolgo obstojen način. Cilj je, da z njimi združimo jutranjo rutino negovanja kože in posebno rutino ličenja, s tem pa do istega končnega učinka urejenosti pridemo po krajši in enostavnejši poti

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rose Inc (@roseinc)


Rose Inc je tudi trajnostna znamka. Izdelki so v celoti veganski in niso testirani na živalih, pakirani pa so v embalažah, namenjenih recikliranju, z nalepkami iz konoplje in recikliranega papirja. Prav tako, ko je le potrebno, je uporabljena reciklirana plastika, minimalistične posodice pa so namenjene ponovni uporabi.

Izdelke lahko kupimo na spletu, kjer pa je Rosie poskrbela tudi za vse, ki se spletnemu nakupovanju ličil zaradi straha po napačnih odtenkih izogibamo. Pomagala Shade Finder in Virtual Try-On omogočajo, da željena ličila in odtenke pomerimo kar preko računalnika.

Kateri so najbolj zanimivi produkti?

kremno rdečilo Rose Inc, cena: približno 30 evrov

vlažilni korektor Rose Inc, cena: približno 25 evrov

gel za obrvi Rose Inc, cena: približno 25 evrov

tonik Rose Inc, cena: približno 30 evrov

Vir: Rose Inc

Fotografije: Profimedia, Instagram in Pinterest

Preberite še: Botoks v steklenički? Cenovno dostopen serum proti gubam, ki obnoreva svet

Priporočamo tudi: 7 trendov pričesk, ki bodo to jesen najbolj priljubljene

Najbolj brano