7 trendov pričesk, ki bodo to jesen najbolj priljubljene

Strokovnjaki napovedujejo sproščene stile in naravne teksture.

7 trendov pričesk, ki bodo to jesen najbolj priljubljene - Foto: Profimedia

Kakšne pričeske bomo nosile letos jeseni? Ko prihajajo hladnejši meseci, svoje visoke fige in druge stile, pripravljene za plažo, zamenjamo za modernejše sloge, naravno teksturo in bolj androgino razpoloženje. Delimo naše napovedi o vrhunskih trendih las, ki jih bomo to jesen videli povsod.

1. Surova tekstura in grobe plasti

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIE TEISSONNIERE 🇫🇷 (@marie_teissonniere)

Ne glede na slog je največji trend jeseni v obliki teksture, vključno z grobimi plastmi in vsem, kar daje lasem gibanje. Ne glede na to, ali gre za francoski bob, kratko pričesko ali najnovejšo različico "wolf" pričeske, plasti okrepijo uokvirjanje obraza in dopolnijo vaše najboljše lastnosti, medtem ko posamezni prameni spodbujajo naravno gibanje v laseh. Sprejemanje lastne teksture prav tako skrajša čas oblikovanja in izpostavljenost toploti, kar ima za posledico tudi bolj zdrave lase.

2. Sedemdeseta

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Kelly (@missjuliakelly)

Letošnje pričeske sledijo vzoru iz 70. let, ko so kraljevale Jane Birkin, Farrah Fawcett in Debbie Harry. Ženske sprejmejo trend na prefinjen in nosljiv način. Suki Waterhouse zelo dobro nosi sodobno različico - njene plasti so elegantne in preproste, njen dolg frufru pa je v središču pozornosti. Frufru kot iz 70. let Margot Robbie je tudi dober primer.

3. Kakršenkoli paž

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vivienne (@viviennerohner)

Vsaka pričeska z določeno obliko je še vedno resnično pomembna in paž kot slog se nikakor še ne poslavlja. Ne gre za eno določeno dolžino ali vrsto, ampak za vzdušje popolnoma brez truda. Paž z veliko plastmi in volumnom ter rock'n'roll paž sta še posebej priljubljena. Tisti s "francoskim pridihom" - pomislite krajše ob straneh - so prav tako elegantni.

4. Skodrana "shag" pričeska

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALVA CLAIRE (@alvaclaire)

Frizura, ki je trenutno dobesedno povsod, bo kodrasta shag pričeska v jesenskih mesecih postala samo še bolj priljubljena. To je najbolj zaželena pričeska tega trenutka. To je že odrasla različica tradicionalnega sloga in odlično deluje na skodranih in valovitih laseh.

5. Dolg frufru

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Louise. (@iamlouiseverneuil)

Ne glede na to, kakšne oblike je vaš frufru, videz, navdihnjen v 70. letih, bo to jesen izjemno priljubljen. Pravzaprav si skoraj vsaka druga ženska želi dolgega frufruja, ki je zaradi svoje vsestranskosti in enostavnega oblikovanja najpogostejša izbira. 

6. Luksuzni in zdravi lasje

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls)

Sedanja dvajseta leta je mogoče primerjati z dvajsetimi leti prejšnjega stoletja, ker je bilo zapiranje držav nekoliko podobno dobi prohibicije. Zdaj se vsi počutimo, kot da si zaslužimo malce gromoznega glamurja dvajsetih, ki je zdaj je tukaj, da ga uživate vsak dan. Poleg gibanja in sprejetja naravne teksture se ta videz vrti okoli zdravih in vitalnih las, bodisi kodrastih ali ravnih. Ohranjanje (ali oživitev) je ključno, zato si prizadevajte za sijaj in izdelke, ki spodbujajo moč, vitalnost in splošno zdravje las.

7. Kratke pričeske

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Law 🧼🧊 (@lirisaw)

Pri slogih, ki zahtevajo malo vzdrževanja, ne glejte dlje od "pixie" pričeske ali fantovske frizure. Odlična stvar pri teh slogih je, da jih je enostavno narediti čedne, zato boste vedno videti urejeni. Za večino žensk je to radikalna pričeska, ki bo spremenila to, kako vas dojemajo drugi, zato bodite pripravljeni na veliko komentarjev in pripomb na vaš novi videz - le malo ljudi ima samozavest in pogum, da se odločijo za tako kratko pričesko, zato uživajte v tem središču pozornosti.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na široke hlačnice, hlače odslej nosimo s tem nenavadnim detajlom

Priporočamo tudi: Tanja Ribič nas je prepričala, da začnemo nositi hlače z nizkim pasom

Najbolj brano