Botoks v steklenički? Cenovno dostopen serum proti gubam, ki obnoreva svet

Učinke argeraline seruma enačijo z botoksom.

Botoks v steklenički? Cenovno dostopen serum proti gubam, ki obnoreva svet - Foto: Profimedia

V poplavi produktov proti staranju trenutno največ aplavza žanje obrazni serum, ki so ga mnogi primerjali z botoksom v steklenički.

10% Argireline je serum znamke The Ordinary, ki z nekompliciranimi sestavinami - peptidi in vodo - izboljšuje videz kože in gladi dinamične obrazne linije. Njegova primarna naloga je zabrisovanje plitkih gub po celotni površini obraza, tudi okoli oči in na čelu. Argireline spodbuja tvorbo kolagena in njegovo delovanje, končni učinek pa je zglajena, navlažena in sveža površina kože. Poleg tega spodbuja zadrževanje vlage in umirja obrazne mišice, s tem pa upočasnjuje ponovno tvorbo gub na istih mestih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Ordinary, NIOD, & more. (@deciem)

Priporočen je nanos seruma dvakrat na dan na mesta, kjer opažamo gubanje kože kot posledico ponavljajoče mimike in premikanja obraznih mišic - okoli ust, oči, med obrvmi in na čelu. Odlično deluje tudi v kombinaciji z drugimi peptidi, retinolom in vitaminom C. Vsekakor pa učinek seruma ni popolnoma enak botoksu, ki mišice omrtviči - s serumom že nastale gube ublažimo, in izkoristimo naše predispozicije za gladko in hidrirano kožo.

In najboljše? Serum stane manj kot deset evrov. The Ordinary sodi med najbolj priljubljene znamke kozmetike ravno zato, ker vrhunske sestavine dostavijo na tako estetski in dostopen način. Čeprav so učinki Argireline seruma takojšnji in opazni pa za dolgoročno ohranjanje napete kože zgolj sistematična rutina negovanja kože ni dovolj - najbolj učinkovito je kombiniranje primernih izdelkov s stalno zdravim življenjskim slogom.
                         

                               

The Ordinary, cena: 7,20 evrov

Fotografije: Profimedia, Instagram in Pinterest

Preberite še: Izbrali smo 10 najlepših trenč plaščev, ki jih potrebujete to jesen

Priporočamo tudi: Mariah Carey nas je očarala v čudoviti večerni obleki

Najbolj brano