“Pammy updo” je ikonična pričeska, ki jo nosijo vsa modna dekleta: To jesen bo videti neustavljivo na vseh tipih obraza

Pričeska Pamele Anderson, bolj znana kot "Pammy updo" je že prava uspešnica na omrežjih in lepotni strokovnjaki napovedujejo, da bo največji hit letošnje jeseni.

“Pammy updo” je ikonična pričeska, ki jo nosijo vsa modna dekleta: To jesen bo videti neustavljivo na vseh tipih obraza - Foto: Profimedia

Morda se Pamela Anderson že dolgo ni pojavila na velikih platnih, zdaj pa je spet postala velika zvezda, saj je svojih "5 minut slave" dobila zaradi svoje legendarne pričeske, ki jo je nosila v devetdesetih, zdaj pa se je vrnila v veliko modernejši preobleki.

Gre za tako imenovani "Pammy updo", v zadnjih mesecih pa je Kim Kardashian ena tistih, ki si lase oblikuje prav na ta način. Mehki prameni obrobljajo obraz, lasje pa so speti v visoko razmršeno figo.

Ne spreglejte:

Poseben poudarek boste dobili, če boste konice las rahlo privili, prav tako frufru. Mimogrede, kako priljubljena je pričeska, priča podatek, da ima hashtag #pamelaandersonhair na TikToku več kot 6,3 milijona ogledov.

Takšna pričeska izgleda dobro ne glede na dolžino ali teksturo las. S tem, da tiste, ki imate krajše lase, ne boste imele tako razmršenega zadnjega dela.

Kako narediti "Pammy Updo"?

Družbena omrežja so preplavljena z različnimi različicami te frizure, najbolj priljubljen pa je klasični stil.

Začnite z zvijanjem posameznih pramenov, druge pa pustite ravne. Lase spnite v razmršeno figo, a pred tem izpulite sprednje pramene.

Po tem pritrdite pramene z lasnicami in popršite z lakom za lase. In to je to. Pammy updo je idealen tako za praznovanja kot za v službo, v spodnjih primerih pa si oglejte, kako so to kultno pričesko nosile znane trendseterke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by אבי חטיבה | Avi Hativa (@avihativa)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irinel de León | Hairstylist (@hairinel)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Z dieto s kislim mlekom izgubite 6 kilogramov v 10 dneh: Primer dietnega jedilnika brez prepovedanih živil

Priporočamo tudi: Vojvodinja Meghan Markle je na kraljičinem pogrebu nosila posebno obleko, ki jo povezuje z monarhinjo

Najbolj brano