Kako do ravne, a voluminozne pričeske Jennifer Aniston: Njen frizer razkriva, da so potrebni le 3 koraki

Si tudi vi želite razkošne pričeske, kot jo ima legendarna Jennifer Aniston? S temi triki in nasveti jo lahko enostavno dosežete!

Kako do ravne, a voluminozne pričeske Jennifer Aniston: Njen frizer razkriva, da so potrebni le 3 koraki - Foto: Profimedia

Ali bo kdaj nastopil dan, ko ne bomo obsedeni s popolnimi lasmi Jennifer Aniston? Če ste milenijci, je bila naša Jen eno od deklet s plakata za volumiozne pričeske, s svojo pričesko nas je navduševala že v ikonični vlogi, kjer je igrala nadebudno Rachel, ni pa nas pustila ravnodušnih tudi s plažno, sončno poljubljeno barvo - in ves ta čas je Anistonova sodelovala z dolgoletnim frizerjem Chrisom McMillanom.

McMillan je na Instagramu razkril skrivnosti svilnate, ravne pričeske Jennifer Anisron in objavil črno-beli posnetek Anistonove z nasmeškom, ki je pred dogodkom sedela na stolu za glamurozne lase. "Ljubim dobro izpihovanje," je zapisal. "Polni, a ravni." McMillan je nato podrobno opisal, kako doseže popoln fen za Jen, na kar smo vsi čakali.

Ne spreglejte: 

Korak 1: Razdelite lase

"Iz z brisačo posušenih in sveže umitih las naredim sekcijo in pol, začenši pri tilniku, in jih izpiham," je zapisal. V laseh ne uporablja nobenega izdelka, da bi zagotovil obstojnost sušenja, vendar jih po potrebi ponovno navlaži s stekleničko vode.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris McMillan (@mrchrismcmillan)

Korak 2: Uporabite okroglo ščetinasto krtačo

Kot orodje za lase, ki "vedno ustvari volumen", je imenoval okrogle ščetine krtače, njegov nasvet pa je, naj bo sušenje preprosto krtačo pa usmerite navzdol po lasišču, da bo zaključek gladek.

Korak 3: Krepitev korenin

"Ključno je, da korenine resnično dvignemo in posušimo," dodaja, kar pojasnjuje, zakaj so njeni lasje vedno brez težav voluminozni. Ne preveč, ampak ravno prav.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zakonci Cambrige in Sussex se med obiskom Velike Britanije poskušajo na vsak način izogniti drug drugemu

Priporočamo tudi: Chia puding Kim Kardashian je postal viralni hit za hujšanje: Tukaj je recept za prigrizek, ki ga boste oboževali

Najbolj brano