Ta pričeska je ta hip najbolj zaželena v frizerskih salonih: Oblikuje se enostavno, kul učinek pa dosežemo že z enim detajlom

Scandi bob ali paž je pričeska, ki je vse bolj priljubljena na družbenih omrežjih, njen čar pa je v tem, da jo je enostavno in hitro oblikovati.

Ta pričeska je ta hip najbolj zaželena v frizerskih salonih: Oblikuje se enostavno, kul učinek pa dosežemo že z enim detajlom - Foto: Profimedia

Skandinavke so že dolgo naš modni navdih, o njihovih lepotnih skrivnostih pa želimo vedeti vse in še več. Zadnje čase na Instagramu opažamo vse več tako imenovanih kul deklet. "skandi bob", zato smo se odločili raziskati, za kaj gre.

Bob ali paž že leta ne zapušča prestola najbolj priljubljenih pričesk, ta nordijska različica pa tudi ne zahteva veliko truda in laska vsaki obliki obraza. Postrižen je tik pod linijo čeljusti, zato je idealna izbira za vse tiste, ki si želite nekoliko daljši bob. Obraz uokvirja in ga poudari, skrivnost pa je pravzaprav v obrnjeni prečki, ki daje volumen in drugačen pridih celotni pričeski.

Ne spreglejte:

Ta stil je zelo enostaven za vzdrževanje in znosen v vročini, saj ni potrebe po preoblikovanju zaradi edinstvene stranske prečke, ki zagotovi nepozaben velumen. Guba na prečki je zelo izrazita, hkrati pa daje vtis, da je popolnoma naravna. Ključno pri oblikovanju tega stila je dodati volumen pri koreninah in dvigniti lase. Z veliko krtačo za sušenje las privzdignite lase med sušenjem in jih s pometanjem privzdignite, nato pa zaprite mešičke in tako zagotovite sijaj. Pri sušenju hrbtnega dela s fenom usmerite sušilni stroj na nasprotno stran in to bo spodbudilo več 'švigajočih' gibov, ko bo oblikovan na svoje mesto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malin Simonsen Winterkjær (@duomalin)

Ta pričeska ni rezervirana samo za Skandinavke, videli ste jo namreč že pri slavnih damah, kot sta Zendaya in Diane Kruger.

Čeprav gre za paž, lahko lase spenete v speto figo, kar je še posebej uporabno v vročih poletnih mesecih, nič manj šik pa ni videti pričeska v prvih jesenskih mesecih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Latest Hairstyles (@latesthair)

Frizerji trdijo, da je to ena najbolj laskavih različic boba, še posebej za tiste z ozkim obrazom, saj ustvarja iluzijo širine. Vse kar potrebujete je, da ste igrivi in ​​pregrado ves dan obračate z ene strani na drugo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Horoskop: Najboljše učiteljice in učitelji so rojeni v teh nebesnih znamenjih

Priporočamo tudi: 61-letna Julianne Moore je v Benetkah videti osupljivo v belem videzu

Najbolj brano