Najbolj priljubljena poletna barva šminke: Barva iz 90-ih je spet v modi in v vsak lepotni videz vnese mero igrivosti

Osvežite in okrepite svoj make-up videz s šminko v barvi fuksije in si tudi sami privoščite šik poletni videz. 

Najbolj priljubljena poletna barva šminke: Barva iz 90-ih je spet v modi in v vsak lepotni videz vnese mero igrivosti - Foto: Instagram

Ko govorimo o trendih ličenja, se spreminjajo kot moda. V zadnjem času je poudarek na nekoliko bolj izrazitem makeupu, kar je posledica vpliva priljubljenih serij, kot je Euphoria. 

Trend poudarjenega make-upa, tankih obrvi in ​​estetike, ki smo jo pustili v devetdesetih, se vrača. To ne pomeni, da minimalističen videz ni zaželen, a če želite lastnemu slogu dodati kanček igrivosti, potem je čas, da investirate v kvaliteten izdelek, ki bo izstopal na pravi način.

Posebej izpostavljena in zaželena je tokrat barva fuksije, ki je to sezono velik trend tako v modi kot v ličenju. Slavna francoska vizažistka Violette, katere Instagram profil obožujemo, je izdala novo šminko barve fuksije.

Ne spreglejte: 

Vizažistka, ki že od nekdaj neguje francoski slog, znano pa je, da je simbol francoske estetike rdeča šminka, v letošnji sezoni pravzaprav predlaga zamenjavo s to igrivo barvo, barvo fuksije.

Sama pravi, da je francoska estetika splošno znana, ker je vedno enaka, in želela je narediti še korak dlje. Pravzaprav je želela najti učinkovito barvo, ki bi nadomestila rdečo šminko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Violette (@violette_fr)

Navdih je iskala v starinskih materialih in ga našla v žametu barve fuksije. Tkanina je bila pravzaprav izhodišče za njen nov tekoči odtenek za ustnice. To je barvita fuksija, uravnotežena z modro in rumeno. Opredelila jo je kot francosko različico rožnate šminke. Ni nežen ali dolgočasen, ampak vpadljiv odtenek, ki bo vašim ustnicam dal karakterno barvo, ki ne bo ostala neopažena.

Njena šminka žal ni na regionalnem trgu, v drogerijah pa lahko najdete vrhunske nadomestke v priljubljeni barvi fuksije. Make-up videz s to šminko je idealna kombinacija za poletje.

Poletna izbira šminke v tej barvi je pravzaprav idealna, saj je že sama po sebi dovolj za vpadljiv make-up. Poleg tega se bo odlično podala tako klasičnim kot igrivim modnim kombinacijam, ki jih bodo modne navdušenke nosile letošnje poletje. Za dober make up pravzaprav ne potrebujete veliko, na obraz nanesite kvaliteten SPF, popravite obrvi, poskrbite za nežen bronzer in ne pozabite na glavni detajl vašega videza, šminko. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Violette (@violette_fr)

Fotografije: Instagram/@clairerose

Preberite še: Živila, ki jih morate dodati na svoj nakupovalni seznam, če želite izgubiti 5 kilogramov v zgolj 7 dneh: Oborožite se s kakovostnimi maščobami in beljakovinami

Priporočamo tudi: Ta tehnika osvetljevanja, lahka za vzdrževanje, naravno sive lase naredi neverjetno svetleče

Najbolj brano