Kim Kardashian končno spregovorila o govoricah o lepotnih operacijah in priznala vse

Kim Kardashian se je odzvala na govorice o plastičnih operacijah. Kaj je naredila, česa ni naredila, kaj bi lahko naredila...

Kim Kardashian končno spregovorila o govoricah o lepotnih operacijah in priznala vse - Foto: Profimedia

Kim Kardashian smo videli, kako se je skozi leta spreminjala in razvijala. Vedno znova so sumili, da je imela plastično operacijo. Vendar Kim še naprej ponavlja, da ni storila ničesar. Ali skoraj ničesar. Za revijo Allure je odgovorila na govorice, točko za točko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

Kim Kardashian priznava, da ni popolna

Na obrazu? "Malo botoksa. Ampak pravzaprav sem se umirila." In nobenih polnil, ne v ustnice ne v ličnice, nobenih injekcij, "nikoli," prisega Kim. Kaj pa podaljševanje trepalnic? Spet ne. "Nikoli nisem naredila ničesar." Do popolnosti obvlada umetnost maskare, to je vse. Novinarka še vedno ne more verjeti, vendar ji daje prav... Kim Kardashian, ki je za revijo pozirala gola, še vedno priznava, da resnično skrbi za svoj videz, "verjetno bolj kot 90 % ljudi na tem planetu. Ni lahko, če si mama in si ob koncu dneva izčrpana ali če cel dan študiraš, jaz pa sem vse to hkrati." 

Kim pa je na koncu izjavila, da se ukvarja z lepotnimi tretmaji, "ponavadi pozno zvečer. Ko so vsi v postelji, opravim laserske tretmaje". Kaj pa ostali deli telesa? Več ne bomo izvedeli.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kim Kardashian bo naredila dobesedno vse, da bi ostala mlada...

41-letna Kim namreč priznava, da če je v miru s seboj in se sprijazni s tem, da "ni popolna", sovraži svoje roke, ki so "nagubane in odvratne", kot pravi. Vendar bi še vedno "naredila vse, da bi bila videti mlada in se počutila mladostno". Pred nekaj tedni si je v intervjuju za New York Times drznila reči: "Če bi mi rekli, da moram dobesedno vsak dan jesti blato in bom videti mlajša, bi lahko. Lahko bi," je dejala Kim Kardashian. In ni se umaknila: "To sem rekla nekako v šali, ampak zdaj, ko pomislim, bi verjetno jedla blato, če bi mi kdo rekel: 'Če boš vsak dan jedla to skledo blata, boš videti mlajša. Morda le en grižljaj. Mislim, da ne bi mogla pojesti cele sklede. Mislim, da mvoje telo ne prenese cele sklede." Brez pripomb.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Preberite tudi: Kim Kardashian neprepoznavna z novo pričesko v stilu 80-ih: Nepričakovana pričeska, ki si jo zdaj želimo tudi sami

Kim Kardashian v Parizu oblekla ikoničen videz Madonne in poskrbela za viralen trenutek

Kim Kardashian pa se je vrnila h kritikam na račun svojega občutnega hujšanja, povezanega z nastopom na Met Gala: "Če bi stradala in to počela na res nezdrav način, bi seveda rekla, da to ni dober zgled," priznava. Vendar sem obiskala strokovnjaka za prehrano, trenerja. Še nikoli v življenju nisem spila toliko vode. In obžaluje, da drugi ljudje "shujšajo, da bi igrali neko vlogo - veljajo za genije na svojem področju. Toliko stvari se govori, ki niso resnične."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Če vam lasje prekomerno izpadajo, vam v telesu lahko primanjkuje tega vitamina: Vključite ga v svojo prehrano za goste in bujne lase

Priporočamo tudi: Horoskop: Obdobje Sonca v znamenju leva poudarja iskrene odločitve

Najbolj brano