Horoskop: Obdobje Sonca v znamenju leva poudarja iskrene odločitve

V petek, 20. julija ob 20.07 uri Sonce prehaja v znamenje leva. Energija leva se navezuje na stvari, kot so zabavne dejavnosti in dogodivščine, zato pričakujte obdobje, v katerem se bo veliko dogajalo. 

Horoskop: Obdobje Sonca v znamenju leva poudarja iskrene odločitve - Foto: Profimedia

Samozavestna energija se nerada zadržuje, zato je zdaj čas, da greste v tisti smeri, ki ste si jo v prejšnjem obdobju začrtali. Naj bo to razmerje, služba, nov projekt ali avantura, sedaj je čas, da ambiciozno in odprto usmerite svoj pogled k spremembam v pozitivni smeri. Ne glede na to, ali želite povedati kar vas moti, peti ali kričati, je zdaj čas za vse vrste ustvarjalnega, ljubečega in neustrašnega izražanja.

Ves čas boste iskali pozornost, zato si nadenite najboljša, najbolj privlačna oblačila. Dobro se boste počutili v svetlih barvah, bodite tudi karseda drzni s kroji, vzorci in dodatki. Če se v omari že nekaj časa spogledujete z vpadljivo obleko in ličili, ki poudarijo, je sedaj čas da se odločite na področju mode za kakšen bolj drzen korak. Tudi frizer vas bo sedaj lažje prepričal, da se odločite za kakšno živo barvo ali bolj drzno frizuro.

Energija Sonca v Levu je seksi, vpadljiva in samozavestna, kar lahko včasih deluje kot nečimrnost ali aroganca.

Pazite, da v tem času ne boste preveč agresivni z besedami in vsiljivi, ko boste imeli občutek, da vam nekaj pripada. Živeli boste zato, da se izrazite, zato lahko pričakujete veliko naklonjenosti in pozornosti. Biti edinstveni in posebni bo sedaj največji izziv. Brez pozornosti in pohvale se boste počutili izgubljeno, vendar mora biti pristna. V tem obdobju bi morali bolj uživati ​​življenje, da bi razumeli, da ni nujno, da je vedno vse popolno, včasih je bolje biti nepopoln kot popoln, saj pretirana popolnost lahko izčrpa. 

Lev je kralj, ki rad uživa, zato ne bodite presenečeni, če se vas bo večkrat polotil občutek, da si morate polepšati dan z lenarjenjem. Ko pa se boste lotili ​​dela, boste delovali s pogumom, intenzivnostjo in odločnostjo. To je vpliv, ki daje vitalnost in povečuje samozavest, zato se boste mnogi med vami nagibali k priložnostim za vodenje in iskanju pozornosti ter aplavza. Prihaja tudi trmast, odločen in trden pogled na vse, na kar ste navezani. 

Sonce v levu vam bo pomagalo videti svetlo stran vsake situacije in se počutiti navdušene in pripravljene prevzeti nekaj večjega.

Spoznali boste, da je zdravo ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem glavni ključ do produktivnosti. Drzni načini prevzemanja odgovornosti se lahko občasno manifestirajo na problematičen način. 

Na področju ljubezni prihaja iskrena in prijetna energija.

Medtem ko vam bo povečan spolni nagon omogočal, da se povežete brez globokih vezi, boste najbolj zadovoljni, če bo del enačbe nenavadna fizična, intelektualna, čustvena privlačnost in ljubezen, polna kemije. Igrive, zabavne dejavnosti, ki omogočajo notranjemu, veselemu otroku, da zasije vas bodo z ljubljeno osebo še dodatno zbližale. Samski boste v tem obdobju lažje prodrli, povečan bo tudi vaš smisel za humor, kar bo olajšalo osvajanje. Hvaležnost je ključna tema tega vpliva, zato lahko uporabite ustvarjalne sposobnosti, da poiščete načine, kako se zahvaliti drugim.

Namesto iskanja priznanja ali moči, iščite samozadovoljstvo in srečo, ki izhaja iz dobro opravljenega dela. To je fantastičen čas za opustitev slabih navad, začetek novega zdravega življenjskega sloga in spoštovanje svojega uma, telesa in duše. Ne zanemarjajte svojega duševnega zdravja, ki je prav tako pomembno kot fizično zdravje. Med tem vplivom pričakujte veliko dobre volje in motivacije.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Enodelne kopalke Carle Bruni so elegantne in čutne, pravi must have za poletje 2022 (in pozneje)

Priporočamo tudi: Meghan Markle v New Yorku ležerno oblečena v elegantne kratke hlače in pete

Najbolj brano