Enodelne kopalke Carle Bruni so elegantne in čutne, pravi must have za poletje 2022 (in pozneje)

Poletne enodelne kopalke so v skladu z modnimi trendi 2022, rezultat pa je bolj seksi in šik kot kdaj koli prej.

Enodelne kopalke Carle Bruni so elegantne in čutne, pravi must have za poletje 2022 (in pozneje) - Foto: Profimedia

Občutljiva pevka, magnetni supermodel in nekdanja prva dama Carla Bruni ima v svojem življenju več vlog in vse so zelo zanimive. Nekdanji supermodel, zimzelena stilska ikona, se je na naslovnici revije Madame Figaro pojavila v osupljivih črnih enodelnih kopalkah, naravna lepotica, ki je v ozadju z morjem Cap Nègre postala eterična vizija. Črne enodelne kopalke so pravo zagotovilo za slog tudi na plaži. Seksi, ženstvene in drzne z izrezi in asimetričnostjo so eden najprimernejših kosov, če iščete nekaj posebnega in ikoničnega hkrati.

Mali črni enodel Carle Bruni je prav trend za poletje 2022. Ne le, da so bolj praktične in vsestranske (ste kdaj pomislili, da bi jih zvečer nosili kot bodi in jih kombinirali s krilom?), ampak so tudi izjemno elegantne in prefinjene, saj poudarijo žensko silhueto. Vse enodelne kopalke niso enake, tiste, ki jih je nosila Carla Bruni, znajo navdušiti zaradi modnih trendov poletja 2022, predvsem zaradi izrezov. Modni trendi poletja 2022 tako spremenijo črne kopalke v resnično seksi kos.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial)

Kako nositi kopalke Carla Bruni?

Črne kopalke so zagotovo najprimernejši model za tiste, ki se najbolj samozavestno počutijo v enodelnih kopalkah, poleg tega pa so koncentrat elegance in čutnosti. Na plaži pritegnejo pozornost zaradi svoje naravne elegance, lahko jih nosite s kratkimi hlačami, v mestu pa z bermuda ali lanenimi hlačami. Vredno jih je preizkusiti tudi s črnim prilegajočim se krilom in sandali za poseben večer.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kate Middleton obožuje pikčast vzorec in za to obstaja prav posebna psihološka razlaga

Priporočamo tudi: Carb-cycling: Dieta za najboljše rezultate pri hujšanju, s katero se boste poslovili od maščob, ne da bi se prikrajšali

Najbolj brano