Na modni reviji Chanel Haute Couture smo opazili živahne lepotne trende in nov način nošenja rdeče šminke, ki maksimizira vsak tip polti

Tako so se po modni brvi sprehodile manekenke Chanelove visoke mode pomlad in poletje 2023 s sijočimi rdečimi ustnicami, ki so nosile en sam odtenek... pravzaprav tri. Tako rdeča šminka postane manifest vključevanja.

Na modni reviji Chanel Haute Couture smo opazili živahne lepotne trende in nov način nošenja rdeče šminke, ki maksimizira vsak tip polti - Foto: Profimedia

Ko pomislimo na Chanel skozi lepotni objektiv, nam na misel pridejo rdeče ustnice. Razkošje, ki ga bolj kot trendi opredeljuje brezčasnost, in drzna škrlatna polt poosebljata umirjeno eleganco, po kateri je hiša znana. Na zadnji reviji Chanel Haute Couture v Parizu za pomlad poletje 2023 smo bili priča ustvarjanju mojstrovine. In seveda ne mislimo na oblačila ali dodatke, ampak na element lepotnega videza manekenk, ki je prevzel vlogo velikega protagonista in uteleša popolnost iz enega razloga: biti orodje vključevanja in prilagoditev.

Govorimo o rdeči šminki, najbolj priljubljeni barvi vseh časov, ki je bila za Chanel Haute Couture 2023 predlagana v treh edinstvenih in personaliziranih odtenkih: Sijoča ​​rdeča šminka je bila izbrana v treh različicah z različnimi intenzivnostmi, da bi maksimizirali vsak tip polti.

Ne spreglejte:

Šminka se je na tednu visoke mode izkazala za dekletovo najboljšo prijateljico. Modeli na reviji Chanel Haute Couture pomlad 2023 so imeli poleg drznih in sijočih rdečih ustnic skoraj gole obraze. Barva ustnic je bila v nasprotju s številnimi tradicionalnimi črno-belimi oblačili znamke videti elegantno. Čeprav se zdi, da so drzne ustnice edinstvena izbira, je ta trend ličenja resnično enostaven za obvladovanje in ima nekaj velikih prednosti.

Umetnik ličenja Troy Surratt je za Allure povedal, da se vam uporaba izrazitih ustnic zelo izplača, tudi če ne uporabljate drugih ličil. S šminko prihranite čas v primerjavi z ličenjem celega obraza, a še vedno ste videti čudovito. "Za poudarjanje oči je potrebnega več truda, vendar ste zaradi svetlih ustnic videti takoj urejeni," pravijo strokovnjaki. Modeli na Chanelovi modni reviji so bili poleg izrazitih ustnic le malo naličeni, vendar so bili še vedno videti šik kot vedno. Druge prednosti svetlih in drznih ustnic so tudi okrepljen nasmeh in izjemna pozornost.

Chanel Rouge Allure rdeča šminka 

S Chanelovimi šminkami Rouge Allure, ki imajo svetleč, diskreten in živahen zaključek, postanejo rdeče ustnice manifest vključevanja, saj pripovedujejo zgodbo o osebnosti vsake ženske in poudarjajo naravne značilnosti njene kože.

Chanel Haute Couture, pomlad in poletje 2023

Chanel Haute Couture, pomlad in poletje 2023

Za svetle do srednje svetle polti je bil izbran sijajni zaključek Rouge Allure 152 Insaisissable, temno koralno rdeče barve s toplimi oranžnimi toni, v kombinaciji s svinčnikom za ustnice Le Crayon Lèvres 174 Rouge Tendre.

Chanel Haute Couture, pomlad in poletje 2023

Rezultat se spreminja v crescendo intenzivnosti glede na barvo kože, zaradi česar je rdeča šminka edinstven personaliziran odtenek.

Chanel Haute Couture, pomlad in poletje 2023

Chanel Haute Couture, pomlad in poletje 2023

Nanešen je bil Rouge Allure Velvet 57 Rouge Feu, topla rdeča z globokimi oranžnimi toni, nanj pa transparenten balzam za ustnice Baume Essentiel.

Za srednje in temne polti je bil izbran bordo odtenek znanega laka za nohte Rouge Noir, prenesen na ustnice, s prozornim balzamom na vrhu.

Chanel Haute Couture, pomlad in poletje 2023

Chanel Haute Couture, pomlad in poletje 2023

Fotografije: Profimedia

Preberite še:"Champagne blond" je najbolj laskava barva te sezone: Najprimernejši odtenek za ženske, ki želijo biti sijoče in elegantne

Priporočamo tudi:Škornji Amal Clooney se potrjujejo kot modni trend čevljev zime 2023

Najbolj brano