Rdeča kamelija v središču Chanelove kozmetične linije zastopa nove izdelke za nego kože proti staranju: Da bo zimski mraz za seboj pustil le sijaj

CHANEL Research je prvič razvil izdelek za nego kože proti staranju, obogaten s ceramidi kamelije, pridobljenimi po 100-odstotno naravnem postopku. 

Rdeča kamelija v središču Chanelove kozmetične linije zastopa nove izdelke za nego kože proti staranju: Da bo zimski mraz za seboj pustil le sijaj - Foto: promocijsko gradivo

Z linijo N°1 DE CHANEL hiša CHANEL uvaja celostni pristop k lepoti in utira pot novi generaciji izdelkov proti staranju, ki so hkrati učinkoviti, ekološko odgovorni in prijetni.

Po 10 letih eksperimentiranja na področju staranja kože v sodelovanju z z Univerzo na Dunaju je CHANEL razkril izredne oživljajoče učinke izvlečka cvetov rdeče kamelije. N°1 DE CHANEL predstavlja prvič, da je ta izvleček, obogaten s protokatehuinsko kislino, postal del v izdelke za nego kože CHANEL, ki preprečujejo in odpravljajo 5 znakov staranja.

Najljubša roža Mademoiselle Chanel je zdaj v središču kozmetične linije, ki vključuje nego kože proti staranju, ličila in dišavno meglico.

CHANEL ostaja pred časom z dvema novima izdelkoma, ki sta bila razvita, da bi zadovoljila enako strogimi standardom kot ostale linije: RDEČA KAMELIJA REVITALIZACIJSKI LOSJON in REVITALIZACIJSKI SERUM ZA TELO V MEGLICI.

RDEČA KAMELIJA REVITALIZIRAJOČI ESENČNI LOSJON

Izboljšuje, poenoti in osvetljuje

Njegova tekstura se ob stiku s kožo spremeni v gel, podoben vodi. Obogaten z vodo iz kamelije, losjon ovije obraz v val svežine. Njegova formula odlično drsi po koži in se skoraj takoj popolnoma vpije v kožo. Losjon nudi občutek vlaženja, ki traja dlje časa in skozi ves dan.

RDEČA KAMELIJA POŽIVLJAJOČI SERUM ZA TELO V MEGLICI

Neguje, tonizira, ščiti

REVITALIZACIJSKI SERUM ZA TELO V MEGLICI je meglica z mlečno teksturo, ki pušča blagodejen občutek in poživljajočo zaščitno kopreno na koži. Lahka tekstura pene omogoča, da se na telo skozi oblak drobne meglice prenesejo poživljajoče lastnosti njegovih aktivnih sestavin. Obogatena z vodo iz kamelije ob nanosu daje osvežujoč občutek, medtem ko oljna faza sprošča bogate koristi aktivnih snovi formule v kožo.

Rdeča kamelija je mesnato, gosto in sijoče cvetje. Zima je nikoli ne preseneti. Pojavi se, ko se vreme močno ohladi, in se razkrije v vsem svojem sijaju.

Kamelja je vedno korak naprej, saj si nenehno prizadeva za nova stebla, nove veje, nove liste in, ko pride zima, tudi za nove cvetove. V tem je bistvo rastline, ki lahko obstaja in se upira času, tudi dolgemu, le tako, da nenehno raste in se obnavlja. Rastlina, ki jo zaradi njene stalnosti prepogosto dojemamo kot pasivno in krhko, je v resnici pravljično močna.

CHANEL je izkoristil inteligentno sposobnost rdeče kamelije za odpornost in prožnost ter jo uporabil v novem izdelku za nego kože: N°1 DE CHANEL Bogata obnovitvena krema.

Raziskave CHANEL so prvič razvile izdelek za nego kože proti staranju, obogaten s ceramidi kamelije, ki so proizvedeni po 100-odstotno naravnem postopku. 

Formula, obogatena s ceramidi kamelije

Ceramidi so lipidi, ki so naravno prisotni v koži. Imajo ključno vlogo pri ohranjanju zdravja kože in njeni zaščiti pred zunanjimi dejavniki. Ceramidi kot nekakšen naravni cement tvorijo pregrado za povrhnjico, ki zadržuje vlago in preprečuje prekomerno izgubo vode. Sčasoma se njihova količina in kakovost zmanjšata, kar se še poveča, če je koža izpostavljena hladnemu vremenu. Koža se izsuši in postane rdečkasta. Ko koža izgubi vlago, se gube še bolj poudarijo.

V boju proti temu pojavu je CHANEL razširil celostni lepotni obred proti staranju z ekološko odgovornim pristopom, povezan z linijo N°1 DE CHANEL. Bogata revitalizacijska krema z rdečo kamelijo je nova zaveznica za lažji boj proti znakom staranja in škodljivim učinkom hladnega vremena.

V središču kreme N°1 DE CHANEL Rich Revitalizing Cream je izvleček rdeče kamelije, ki deluje na N°1 stopnji staranja kože in krepi vitalnost kožnih celic. Vidno nahranjeno kožo pred hladnim vremenom ščitijo ceramidi kamelije in izvleček kvasovk iz rodu Pichia, ki ga najdemo v mikrobiotopu kamelije, ki skupaj krepijo njeno zaščitno funkcijo, ter olje kamelije, ki pomaga ohranjati vlažnost kože.

Da bo zimski mraz za seboj pustil le sijaj.

Najbolj brano