Škornji Amal Clooney se potrjujejo kot modni trend čevljev zime 2023

Oda visokim semiš škornjem, najbolj zaželenemu modelu v tem trenutku.

Škornji Amal Clooney se potrjujejo kot modni trend čevljev zime 2023 - Foto: Profimedia

Nekaj nam je jasno: Amal Clooney je na področju videza preprosto nezmotljiva. Njena brezmejna ljubezen do vsakdanjih elegantnih videzov je dobro znana, a njena ljubezen do visokih škornjev ni nič manjša. Visoki škornji, ki se tesno prilegajo, so obvezna oprema sezone kjer koli in kadar koli. Na romantičnem zmenku z Georgeem je bila britanska odvetnica ovekovečena v rumenem Lanvinovem plašču in rjavih škornjih do kolen. Semiš, tesno prilegajoči se in izjemno mehki škornji Amal Clooney s koničastim zaključkom in visoko peto oblikujejo celotno silhueto in dajejo videzu ženstveno privlačnost. Gospa Clooney, ikona sloga in lepote, nikoli ne zgreši nobenega trenutka na modnem področju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amal Clooney Fan Page (@amal.clooney.fanpage)

Trendi čevljev za zimo 2023 govorijo sami zase: preprostost je pomembna, a če želite biti v tej sezoni resnično elegantni, si morate upati z modeli z učinkom druge kože. Visoki škornji, ki pokrivajo tudi del stegen ali segajo do kolen, so si utrli pot v naša srca (in omare), saj odlično dopolnjujejo naše zimske videze. Čeprav trend škornjev iz druge kože ni nič novega, Amal Clooney s svojim videzom opozarja, da je par visokih oprijetih škornjev lahko edinstvena rešitev, ko potrebujemo oblačilo, ki naš videz naredi eleganten in nadvse šik.

Kako nositi semiš škornje Amal Clooney?

Najljubši škornji za zimo 2023 so prilegajoči se, z visoko peto in do sredine stegen. Kako jih nositi? Za modne navdušenke, ki vedno iščejo nove trende, lahko visoke škornje nosite s črnim pulijem in maksi jopico, ki jo v pasu zapnete s pasom, kot to narekuje trend. Za bolj neformalen slog lahko po drugi strani škornje nosite tudi z oprijetimi kavbojkami.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Starodavno žito, ki ne draži črevesja: To nizkokalorično živilo, podobno zdrobu, je pravi zaveznik za hujšanje in zdravje

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez potrdila, da je manikira z učinkom lip glossa hit te sezone: Poudarite eleganco svojih naravnih nohtov

Najbolj brano