Pričeske 2018: To so pričeske, ki jih boste želeli nositi to leto!

Z novim letom je tu tudi TOP 5 pričesk, ki jih na Instagramu v tem letu ne bomo mogle zgrešiti. 

Pričeske 2018: To so pričeske, ki jih boste želeli nositi to leto! - Foto: Profimedia

Slavni frizer Dakote Johnson Clayton Hawkins je napovedal najbolj vroče trende v frizerskem svetu in mi, jih danes delimo z vami.

SKODRANI PAŽ

»Flash Dance« pričeske iz 1983 so nazaj! Tokrat v bolj 'chic' različici. To bo leto tistih, ki se vsako jutro spopadajo s kodri in si belijo glavo, kako jih spraviti v red. Tisti, ki ste naravno skodrani, izkoristite ta trend, drznite si postriči frufru in pustite kodrom svojo pot. 

Navdih smo našle pri Viktorijinem anglčku Alanni Arrington. 

 

A post shared by lana (@alannaarrington) on

ELEGANCA RAVNIH LAS

Tudi letos bodo kraljevale dolge, ravne pričeske Beyonce, Nicki Minaj, Caroline Hererra in mnogih drugih zvezdnic. Naj postaneta serum za ravne lase ter olje vaša najboljša prijatelja pri naravnem videzu. Tiste kratke poganjke na vrhu lasišča pa ukrotite s ščetko maskare, ki jo predhodno napršite z lakom za lase, svetuje Hawkins. 

TRAKOVI IN PENTLJE

Nepogrešljiv modni dodatek v 2018 so brez dvoma trakovi, zavezani na 1001 način. Ne, prikupni dodatki, kot so pentlje in trakci, niso le za najstnice, ampak so znak visoke mode tega leta. Igrajte se z materiali, širinami in barvami. Pustite domišljiji prosto pot. 

KLASIČNI VALOVI

Prosto padajoči valovi, takšni, kot nam jih je pustil učinek morja, se letos vračajo na modne strani. Če si ne boste privoščili skoka na obalo, si lahko pomagate z vročim kodralnikom. Zadetek v polno za vsakdanje pričeske in tiste, bolj glamurozne. 

 

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

FRU-FRU

Vsaka ženska se kdaj vpraša: »Naj si postrižem fru-fru«? Jaaa! Leto 2018 je kot nalašč za tovrstne poizkuse. Tudi če vam nagajajo 'vrtinci' si lahko privoščite, saj so v modi prikupni, nepravilni fru-fru-ji, t. i. »Bardot bangs«, ki se razpirajo na sredini čela kot zastor v gledališču. Takšen fru-fru, kot ga je Zooey Deschanel nosila že leta 2012.


Če povzamemo, je leto 2018 leto skodranih las, z dodatkom pentljic in »zavesastega fru-fruja«.

Preberite še: Ajda Smrekar pojasnjuje, ZAKAJ jo tako pogosto vidimo v beli!

Priporočamo tudi: To je Slovenka, ki se je slikanja naučila z Youtube!

 

Najbolj brano