Francoska manikira z barvnimi in večdimenzionalnimi nohti: Najbolj priljubljen trend manikire v letu 2023

17. 1. 2023
Francoska manikira z barvnimi in večdimenzionalnimi nohti: Najbolj priljubljen trend manikire v letu 2023 (foto: Profimedia)
Profimedia

Francoska manikira z barvnimi nohti je najbolj priljubljena in iskana manikira. Tukaj je 8 različic klasične francoske manikire, ki jih lahko preizkusite.

Če Jennifer Lopez in Selena Gomez, ne opuščata svojih optično belih lakiranih konic in jih še naprej kombinirata z ovalno oblikovanimi nohti in mlečnimi nude odtenki, pa splet začenja eksperimentirati z novimi tehnikami francoske manikire z barvnimi nohti. Te tehnike, ki so se rodile na Instagramu in TikToku pa neonske odtenke, holografske zaključke in optične učinke chiaroscuro povzdigujejo v nove trende za nohte. Predstavljamo vam osem nadrealističnih in aktualnih trendov, bolj ali manj ekscentričnih, ki jih lahko preizkusite zdaj, v začetku leta 2023.

Ne spreglejte:

Dvojni francoski ombré

To je nov trend, ki je na družbenih omrežjih zelo priljubljen. Zaradi hipnotičnega učinka so ti nohti lahko videti tridimenzionalni, saj se ombré nanos meša s tehniko ustvarjanja kotov in perspektiv. Ta vrsta manikire združuje dva trenda: francosko francosko manikiro in senčenje, pri katerem se osnova in konica nohta pobarvata navpično, da se oko prevara z učinkom prehoda od svetlega k temnemu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittney Ellen (@brushedbyb_)

Francoska manikira s kovinskim učinkom

Manikira, ki se odlično prilega francoski manikiri, vendar z zelo odsevnim, drznim in privlačnim kovinskim zaključkom. Ni naključje, da je Kim Kardashian to manikiro izbrala za najlepši videz praznične sezone. Kovinski odtenek, ki ga nanesite le na konice, lahko dosežete s profesionalnim kovinskim premazom, pa tudi z uporabo superpigmentiranega senčila za oči, ki ga navlažite z vodo in nato pritrdite z vrhnjim premazom, ali z bleščečim lakom za nohte.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Truong (@kimkimnails)

Francoska manikira v obliki črke V

Že priljubljen slog francoske manikire: konica nohta ima obliko črke V namesto standardne krivulje ob robu. Priljubljena je, ker je bolj pop različica klasične manikire iz devetdesetih let in ker spominja na tartanski potisk, ki ga je tako kot franšizo v devetdesetih letih v kultnem filmu Dekleta z Beverly Hillsa v ospredje postavila Alicia Silverstone.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber (@amberjhnails)

Dvojna francoska manikira

Za ta trend oblikovanja nohtov sta značilni dve črti, ki določata zgornji del nohta (natančneje konice), tj. področje, ki bi ga običajno poudarili z belim lakom za nohte in tako oživili klasično francosko manikiro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paint Nail Bar Kansas City (@paintkansascity)

Francoska manikira z optično iluzijo

Ta trend je na TikToku zelo priljubljen, čeprav je treba priznati, da zahteva določeno mero spretnosti. Sestavljena je iz mešanice tekstur, mat in sijajnih, edinstvenost pa ji dajejo medgalaktične poteze s čopičem ali črtala, ki jih tu in tam krasi nekaj kamenčkov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonya Belakhlef (@sonyameesh)

Francoska manikira z neusklajenimi barvnimi nohti

Ta vrsta umetnosti nohtov dvigne neusklajene barvne nohte na drugo raven. Konice in kutikularni del so dejansko pobarvani z želenimi odtenki, v pastelnih barvah ali celo močnejših, fluorescentnih barvah. Edino pravilo: menjajte barve in ustvarite svojo osebno mavrico.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑪𝒊𝒏𝒅𝒚 𝑷𝒂𝒐𝒍𝒂 𝑵𝒂𝒊𝒍𝒔 (@cindypaola.nails)

Francoska manikira za praznike

Rdeča konica namesto tradicionalne bele. S tem videzom je Hailey Bieber nekaj dni pred božičem poskrbela za pravo norijo na Instagramu. Ideja, ki jo je že podprla tudi Kourtney Kardashian, daje nohtom biserni pridih, ki ga dopolnjuje nezamenljiva zapeljivost rdeče barve.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Francoska manikira #Barbiecore

Morda smo si zaradi težko pričakovanega filma o Barbie z igralko Margot Robbie v glavni vlogi spet zaželeli nositi rožnato barvo, tako kot najslavnejša lutka na svetu. Dejstvo je, da so sladki nohti spet v središču pozornosti, saj se zabavajo z bleščicami in svetlimi nanosi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie K 🎀 Nails (@julieknailsnyc)

Fotografije: Profimedia

Preberite še:10 najslabših modnih videzov z 80. podelitve Zlatih globusov

Priporočamo tudi:Kate Middleton zahtevala opravičilo, ko ji je Meghan Markle dejala, da ima "nosečniške možgane"

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač