15 najlepših oblek s sinočnje rdeče preproge Zlatih globusov

Po lanskem premoru so se Zlati globusi sinoči vrnili na Beverly Hills v Kaliforniji, da bi počastili najboljše filmske in televizijske dosežke leta. Pred začetkom slovesnosti pa so se na rdeči preprogi zbrali hollywoodski zvezdniki. Zvezde so začetek sezone podeljevanja nagrad proslavile s kombinacijo tradicionalnega glamurja in svežih, inovativnih silhuet. Najlepše oblečene si oglejte v fotogaleriji.

Slika 1/16

V fotogaleriji si oglejte najbolje oblečene zvezdnice s podelitve Zlatih globusov 2023. Kateri so bili vaši najljubši videzi?

Profimedia

Bolj ženstveni slogi so bili zaključeni z bleščečimi odtenki, bleščicami ali okraski. Gucci je tudi zaradi odsotnosti nekdanjega kreativnega direktorja Alessandra Micheleja na rdeči preprogi pustil velik pečat. Michelle Williams je v svoji beli obleki z volančki dosegla pravo ravnovesje med dramatičnostjo in prefinjenostjo, prav tako Julia Garner v rožnati obleki z volančastim robom. Živa rumena obleka Anye Taylor-Joy, ki jo je sestavljal satenast zgornji del modrčka in dolgo krilo do tal, je bila moderna in brezčasna. Michelle Yeoh, ki je prejela nagrado za najboljšo igralko v filmu, je prav tako blestela v Armanijevi obleki z bleščicami in peplumom.

V fotogaleriji si oglejte najbolje oblečene zvezdnice s podelitve Zlatih globusov 2023. Kateri so bili vaši najljubši videzi? 

Ne spreglejte:

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jane Fonda elegantna v srebrnem topu z bleščicami in črnem kostimu

Priporočamo tudi: Severina nosila popolni 'lounge' set za doma v rjavi barvi

Najbolj brano