Kate Middleton zahtevala opravičilo, ko ji je Meghan Markle dejala, da ima "nosečniške možgane"

"Nisva si dovolj blizu, da bi govorila o mojih hormonih," naj bi Kate dejala med napetim spravnim čajem, kot piše v knjigi Spare, ki jo je napisal princ Harry.

Kate Middleton zahtevala opravičilo, ko ji je Meghan Markle dejala, da ima "nosečniške možgane" - Foto: Profimedia

Knjiga spominov princa Harryja Spare osvetljujejo napetosti med Meghan, vojvodinjo Susseško, in Catherine, valižansko princeso, v prvih dneh njunega zakona.

V odlomku, ki je bil preveden iz španske različice spominov in ga je pridobil NBC News, Harry piše, da sta se Meghan in Kate sprli, potem ko je Meghan svoji svakinji rekla, da ima "baby brain", pogovorni izraz, ki se nanaša na "težave s spominom, slabo koncentracijo in raztresenost", ki se pri nekaterih pojavijo med nosečnostjo in po njej.

Harry piše, da se je Meghan spomnila, da je predlagala, da ima Kate "baby brain", potem ko je valižanska princesa rekla, da je pozabila nekaj nepomembnega, kar je kraljevo družino razjezilo. Medtem se je Meghan počutila zmedeno zaradi Kateine razburjene reakcije, saj je dejala, da se je z njeno pripombo pogovarjala s prijatelji. 

Kate in Meghan ter njuna moža, princa Williama in Harryja, so junija 2018, le mesec dni po tem, ko sta se Meghan in Harry poročilal, poskušali prepir zakrpati ob čaju v Kensingtonski palači.

Kate, ki je pred kratkim rodila princa Louisa, je zahtevala, da se ji Meghan opraviči, in menda dejala: "Govorila si o mojih hormonih. Nisva si dovolj blizu, da bi govorila o mojih hormonih!"

Harry piše, da je bila "užaljena" princesa tako razburjena, da je tako močno prijela svoj stol, da so njenji prst postali beli.

V odlomku vojvoda Susseški trdi, da je William s prstom pokazal na Meghan, češ da je izrekla "nesramen" komentar, ki v Veliki Britaniji ni primeren. Meghan je v odgovor svojemu svaku rekla, naj "umakne svoj prst z mojega obraza".

Ta izmenjava je eno od več težavnih srečanj med Meghan in zakoncema Wales, ki so dokumentirana v knjigi Spare.

Preberite tudi: Kraljevi oboževalci prepričani, da sta princ George in princesa Charlotte dokazala, da je Meghan Markle v dokumentarni seriji lagala

Charles in Camilla sta želela, da bi Catherine svoje ime pisala s K-jem, trdi Harry

V drugem odlomku po navedbah strani Page Six Harry govori o zelo odmevnem incidentu, v katerem naj bi Kate Meghan nekaj dni pred njeno in Harryjevo poroko spravila v jok.

Kate je Meghan pisala o "težavi" z obleko za deklico princeso Charlotte, češ da je bila obleka "prevelika, dolga in vrečasta" in da je mala deklica "planila v jok, ko jo je pomerila". Meghan je Kate rekla, naj Charlotte pripelje v palačo, kjer bo krojač opravil potrebne spremembe na njeni obleki. Kate pa je bodoči nevesti povedala, da je treba vse obleke za družice popolnoma predelati, saj so do poroke ostali le še štirje dnevi. Princesa se je nato sklicevala na nasvet svoje lastne oblikovalke poročnih oblek, Sarah Burton iz podjetja Alexander McQueen, ki se je strinjala, da je treba obleke predelati.

Na koncu je Kate odpeljala Charlotte, da ji je obleko prekrojil krojač, Harry pa piše, da je svojo bodočo ženo po njunem sporu kasneje našel v solzah "na tleh". Vojvoda še dodaja, da se je Kate naslednji dan opravičila s cvetjem in voščilnico.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Charles in Camilla sta želela, da bi Catherine svoje ime pisala s K-jem, trdi Harry

Priporočamo tudi: Obožujejo ga številne znane ženske: Največji trend kroja izpred 10 let, ki popolno zakrije trebušček

Najbolj brano