Charles in Camilla sta želela, da bi Catherine svoje ime pisala s K-jem, trdi Harry

Valižansko princeso so pozvali, naj spremeni svoje ime, ker je bilo v družini "preveč" ljudi, ki so svoje ime začeli s črko "C", trdi princ Harry.

Charles in Camilla sta želela, da bi Catherine svoje ime pisala s K-jem, trdi Harry - Foto: Profimedia

Charles in Camilla sta želela, da bi valižanska princesa svoje ime Catherine pisala s K-jem, je v odlomku iz svojih spominov izjavil princ Harry.

Catherine, ki je bila pred poroko s princem Williamom znana kot Kate Middleton, sta po besedah vojvode sussekškega prepričala, naj spremeni črkovanje, ker je bilo v družini "preveč" ljudi, ki so svoje ime začeli s črko "C". 

Harry je trdil, da sta kralj in kraljica soproga Camilla želela, da bi princesa pisala svoje ime Katherine, ko je postala članica kraljeve družine.

Trdila sta, da bi bil zapis imena bolj zmeden pri uporabi šifrantov ali osebnih monogramov članov kraljeve družine, če bi Charles, Camilla in Catherine vsi uporabljali črko 'C'.

Princ Harry tudi pravi, kako zelo so bili Charlesu všeč lasje njegove svakinje in da je "pogosto govoril" o princesinih dolgih rjavil laseh, poroča Daily Mail.

Charles in pokojna kraljica sta imela rada "ženske z razpuščenimi lasmi", ki so bile minimalno naličene.

Pravi, da je Meghan posnemala ta videz, ko se je prvič srečala s svojim bodočim tastom in taščo v Clarence House in jedla sendviče z marmitom in lososom.

Spominska knjiga princa Harryja Spare naj bi izšla v torek, vendar so v Španiji že začeli prodajati prve izvode, pred uradnim datumom izida pa je v javnost prišla tudi izdaja v angleškem jeziku.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 3 sestavine, ki jih nikoli ne smete uporabljati proti temnim madežem na koži: Težavo poslabšajo in povzročijo kontraučinke

Priporočamo tudi: Princ Harry je očeta prosil, naj se ne poroči s Camillo

Najbolj brano