Severina nosila popolni 'lounge' set za doma v rjavi barvi

V tej različici je nismo navajeni.

Severina nosila popolni 'lounge' set za doma v rjavi barvi - Foto: Profimedia

Severina nas je opomnila na oblačilo, ki je v soj modnih luči stopilo tekom prvih mesecev izbruha koronavirusa in poželo veliko navdušenja. Gre namreč za elegantnejše različice trenirk, t.i. loungewear, oblačila za poležavanje oz. sproščanje doma. Znotraj tega trenda so še posebej priljubljeni seti, kjer se spodnji in zgornji del barvno ujemata, prav na takšnega pa prisega tudi znana pevka.

Sama je izbrala set v rjavi barvi, ki sestoji iz udobnih širokih hlač ter topa v stilu elegantne jopice. Dodala mu je minimalistično ogrlico.

Preberite še: Severina navdušila v maksi obleki, ki odlično pristoji ženskam s postavo peščene ure

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Moramo priznati, da Severini, ki je sicer kraljica ekstravagantnih stajlingov na odru in pod njim, pristaja tudi takšen, bolj umirjen, slog oblačenja. Loungewear je torej enostaven način, da smo znotraj lastnega doma malce bolj urejeni, a ne na račun udobja.

Fotografije Profimedia in Instagram

Preberite še: To so najboljša živila za možgane in preprečevanje izgube spomina, ki jih lahko vključite v svojo prehrano

Priporočamo tudi: Razkrita skrivnost spalnega režima zvezdnice Jennifer Lopez: "Spanje je najbolj podcenjena lepotna skrivnost"

Najbolj brano