10 najslabših modnih videzov z 80. podelitve Zlatih globusov

Sezona nagrad se ogreva. Na Beverly Hillsu je potekala 80. podelitev zlatih globusov. In medtem ko filmski kritiki trenutno razpravljajo o tem, ali so nagrade hollywoodskega združenja tujih novinarjev šle v prave roke, ljubitelji mode tradicionalno analizirajo oprave, ki smo jih imeli priložnost videti. Niso pa vsi izbrali najlepših oblek. V fotogaleriji si oglejte nekaj najbolj ponesrečenih videzov.

Slika 1/11

V fotogaleriji si oglejte nekaj najbolj ponesrečenih videzov.

Profimedia

Po sivi preprogi so se sprehodili številni igralci, filmski ustvarjalci in zvezde zabavne industrije in medtem ko so nekateri navduševali s svojimi izdajami, so bili tudi tisti, ki jim je spodletelo.

Heidi Klum je bila na vrhu lestvice najslabše oblečenih dam na podelitvi. Slavna 49-letna nemška manekenka je za to priložnost izbrala obleko minikroja znamke Germanier. Kombinacija srebrnih bleščic, lila perja in prozornih detajlov se po prvih komentarjih modnih poznavalcev ni izkazala za uspešno. S to oceno se strinjajo tudi komentatorji na družbenih omrežjih.

Na lestvici najslabše oblečenih dam je tudi Quinta Brunson, a to je prav nič ne prizadene, saj je domov odnesla nagrado za najboljšo igralko v kategoriji komedije ali muzikala za serijo Abbott Elementary, ta pa nagrado za najboljšo televizijsko serijo v isti kategoriji.

Katere dame so se še uvrstile na lestvico najslabše oblečenih na 80. podelitvi Zlatih globusov, si oglejte v fotogaleriji.

Ne spreglejte:

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Camilla Parker Bowles "zlobna" in "nevarna": šokantna zaupanja princa Harryja

Priporočamo tudi: Jane Fonda elegantna v srebrnem topu z bleščicami in črnem kostimu

Najbolj brano