Camilla Parker Bowles "zlobna" in "nevarna": šokantna zaupanja princa Harryja

10. 1. 2023
Camilla Parker Bowles "zlobna" in "nevarna": šokantna zaupanja princa Harryja (foto: Profimedia)
Profimedia


Knjiga spominov princa Harryja "The Spare" obljublja številna razkritja. V odlomkih iz knjige sin kralja Charlesa III. govori o svojem odnosu s Camillo Parker Bowles.

Princ Harry ne prizanaša kraljevi družini. Danes je sin kralja Charlesa III. objavil svoje spomine "The Spare". Že naslov je zelo pomenljiv, saj se nanaša na drugotno vlogo vojvode sussekškega v primerjavi z njegovim bratom, princem Williamom, ki bo nekoč postal angleški kralj. Princ Harry je še vedno v vrstnem redu nasledstva. Je peti, takoj za princem Louisom.

Potem ko je sin Diane Spencer opisal prepir s princem Williamom, burne podrobnosti svojega odraščanja in priznal, da je v Afganistanu ustrelil 25 ljudi, se ne ustavi in še naprej razkriva obremenjujoča razkritja o kraljevi družini. Tokrat je tarča princa Harryja kraljica soproga Camilla

Preberite tudi: Kraljevi oboževalci prepričani, da sta princ George in princesa Charlotte dokazala, da je Meghan Markle v dokumentarni seriji lagala

Charles in Camilla sta želela, da bi Catherine svoje ime pisala s K-jem, trdi Harry

"Druga ženska"

Po poročanju časnika Daily Mail naj bi princ Harry pripovedoval o zamerah, ki jih ima do Camille Parker Bowles. V knjigi priznava, da ima z njo, ki jo imenuje "druga ženska", konflikten odnos. Vojvoda Susseški naj ne bi bil zadovoljen z njenim prihodom. "Spomnim se, da sem se spraševal, ali bo do mene kruta, ali bo kot vse slabe mačehe v zgodbah," piše v knjigi. 

Vendar pa Harry in njegov brat, princ William, nikoli nista nasprotovala ljubezenski zvezi Charlesa III. in Camille. Očeta sta prosila le za eno stvar: da z njo ne bi načrtoval poroke. "Willy je bil že dolgo sumničav do druge ženske, kar ga je vznemirjalo in mučilo. Ko so se njegovi sumi potrdili, je začutil neizmerno kesanje, da ni ničesar storil ali rekel," pripoveduje princ Harry v svojih spominih. Sin kraljice Elizabete II. in Camilla Parker Bowles sta se poročila aprila 2005 v Windsorju. 

Vojvoda sussekseški jo označi za "nevarno" zaradi "povezav, ki jih je navezala z britanskim tiskom". Obtožil jo je tudi, da je medijem razkrila več podrobnosti iz zasebnih pogovorov z njegovim bratom. Princu Harryju želi njegova tašča "popraviti podobo". "Ker bo kmalu postala kraljica konzulka, bodo na ulici ostali ljudje ali trupla." Kraljeva družina se za zdaj ni odzvala.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite mini krila, v modo se vrača romantičen trend oblek, ki smo ga oboževali pred 20 leti

Priporočamo tudi: To so živila, ki jih boste z današnjim dnem zagotovo vključili v svoj jedilnik: 11 živil z negativnimi kalorijami, ki zagotavljajo hitro hujšanje

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan