“Boyfriend manikira” je nov trend manikire, ki je prevzela zvezdnice od Jennifer Lopez do Kim Kardashian

Jennifer Lopez se je vključila v trend "boyfriend manikire", videz njenih nohtov pa je čudovito romantičen.

“Boyfriend manikira” je nov trend manikire, ki je prevzela zvezdnice od Jennifer Lopez do Kim Kardashian - Foto: Instagram

Ljubezen je v zraku - ali vsaj v salonu za nohte. Desetletja trajajoča romanca Jennifer Lopez in Bena Afflecka je doživljala vzpone in padce, sedaj ju je ljubezen ponovno združila, svojo ljubezen pa sta nedvomno ovekovečila.

Najnovejši trenutek, ki je vreden omembe? Zelo posebna manikira, ki svetu sporoča, kaj zaljubljenca čutita. Jennifer Lopez si je zaročni prstan s skoraj devetkaratnim zelenim diamantom dopolnila z zlatimi nalepkami za nohte, ki na nekaterih nohtih prikazujejo drobno svetlikajoče se srce, na drugih pa pozlačena J in B. Nežni zlati začetnici sta postavljeni med dve prepleteni puščici, motiv, ki ima za slavni par poseben pomen. "Če veš ... potem veš," je na Instagramu dražil maniker Tom Bachik in dodal emotikon loka, preden je objavo zaključil z "Jen in Ben za vedno". Sladko čustvo je seveda pritegnilo veliko navdušenih komentarjev - celo Kerry Washington, sama kraljica manikire slavnih, se ni mogla upreti, da ne bi komentirala svojega rdečega srčka.

Ne spreglejte: 

Kar zadeva same nohte, zapleteni črkovni odtisi ne bi bili nič brez nekaj skrbnih pripravljalnih korakov in popolnega odtenka ozadja. Da bi zlati odtenki izstopali, je Tom Bachik nohte najprej pobarval z peščeno bež gel barvo, ki se rahlo približuje breskvi in tako poudari tople kovinske tone črk.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik)

Tom Bachik  je že leta guru nohtov Jennifer Lopez (naredil je neverjetno manikiro iz posušenih cvetov, o kateri so vsi govorili), vendar je to morda njuna najslajša stvaritev. In morda se Jennifer ne zaveda, da so miniaturni monogrami sprožili velik svetovni trend manikire. 

Je navdušil tudi vas?

Zdi se, da so začetnice ljubimca na nohtih sodobna različica tetovaže ali ogrlice z imenom. Tudi Kim Kardashian se je namreč znašla na naslovnicah časopisov, ko je pokazala vroče rožnate akrile, na katerih je bil majhen, s kristali posut P,  kar predstavlja začetnico njenega fanta, Peta Davidsona. Kim pa ni edina sestra klana Kardashian, ki si je omislila to nadvse romantično gesto, trend je nedavno prepričal tudi Kourtney Kardashian, ki je na svojih nenehno spreminjajočih se manikirah nosila začetnice Travisa Barkerja.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kimkardashian

Če si na nohte dodate partnerjeve začetnice, je to preprost način, kako vsakdanjiku dodati malo sladko romantike - kot odrasla različica črtanja imena svoje simpatije po šolskih zvezkih. Uporabite nežne nalepke, kot je Lopezova, ali pa jih dajte narisati svojemu strokovnjaku za nohte. Možnosti (tako kot vaša ljubezen) so neomejene.

Fotografije: Instagram/@tombachik

Preberite še: 7 najboljših vrst zelenjave, ki najbolj učinkovito pomaga pri hujšanju: Hitra izguba kilogramov, zagotovljena sitost ter nepozabni okusi

Priporočamo tudi: Pozabite na maksi obleke, Amal Clooney nosila najbolj zapeljivo mini obleko tega poletja

Najbolj brano