Privoščite si oddih od depilacije!

Pri Philipsu so prisluhnili ženskim željam in razvili Lumea Precision Plus SC2003.

Promocijsko sporočilo, 25. 4. 2013
Privoščite si oddih od depilacije!

Najnovejši član družine Lumea ponuja najhitrejši postopek odstranjevanja dlačic z dolgotrajnimi rezultati. Ženske namreč preživijo dolge ure v kopalnici ali dragih lepotnih salonih, Lumea pa ponuja hitrejšo pot do lepe in gladke kože vsak dan. Brezžični aparat deluje na podlagi inovativne tehnologije intenzivne utripajoče svetlobe IPL in tako prepreči ponovno rast dlačic.

Lumea Precison PlusSC2003, ki zagotavlja najhitrejši način učinkovitega odstranjevanja dlačic, je plod več kot 10-letnega raziskovanja potreb uporabnic, kliničnega testiranja rezultatov na vzorcu več kot 2000 žensk ter tesnega sodelovanja Philipsovih strokovnjakov in vrhunskih dermatologov.

Tehnologija IPL


Lumea Precision Plus SC2003 predstavlja popolno rešitev za varno in učinkovito odstranjevanje dlačic doma, saj deluje na podlagi tehnologije intenzivne utripajoče svetlobe IPL (Intense Pulsed Light), ki jo sicer uporabljajo tudi v številnih kozmetičnih salonih. Tehnologija IPL pri svojem delovanju z nežnim utripanjem svetlobe deluje na korenine dlačic, pri čemer melanin, rjavi pigment v dlačnih mešičkih, (samo) v anageni fazi (fazi rasti) absorbira svetlobno energijo in jo pretvori v toplotno, kar vodi do uničenja dlačne korenine. Dlačice tako preidejo v telogeno fazo (fazo mirovanja) in izpadejo. Tako zaradi toplote na naraven način ostanejo v fazi mirovanja, s čimer je njihova ponovna rast onemogočena. Rezultat je dolgotrajno gladka koža.

Ločeni nastavki za telo in obraz

Lumea Precision Plus SC2003je edini izdelek na tržišču, ki ponuja ločene nastavke za varno odstranjevanje dlačic na predelu telesa in obraza.

Aparat Lumea Precision Plus tako vsebuje poseben nastavek za telo, ki ima širše okno za tretma večjih predelov telesa. Tako lahko dlačice na obeh nogah odstranimo že v 15 minutah.

Aparatu je priložen tudi nastavek za varno odstranjevanje obraznih dlak, ki ima vgrajen dodaten svetlobni filter, kar zagotavlja izjemno natančno odstranjevanje dlak na predelu brade, zalizcev ali nad zgornjo ustnico.

Nastavek je primeren tudi za odstranjevanje dlak na drugih občutljivih in težko dosegljivih predelih telesa, kot so pazduhe in predel bikinija.

Varna, preprosta in učinkovita raba doma

S Philipsovo Lumeo Precision Plus tako za gladko kožo na varen in preprost način poskrbimo kar v intimi lastnega doma in se tako izognemo obiskovanju dragih salonskih tretmajev ter kupovanju ostalih depilacijskih rešitev, kot so britvice, pena za britje, vosek ali depilacijska krema. Študije o učinkovitosti Lumee so namreč pokazale najmanj 80-odstotno zmanjšanje rasti dlak v samo štirih ciklih, pri čemer se tretma opravi vsaka dva tedna. Svilnato gladko in neporaščeno kožo nato ohranjamo tako, da postopek po potrebi ponavljamo glede na hitrost ponovne rasti dlak.

Učinkovitost tehnologije IPL

Philipsovi aparati Lumea učinkujejo na naravno temno blond, rjavih in črnih dlakah, pri čemer velja, da je učinkovitost večja, čim temnejša je dlaka in čim svetlejša je koža. Tako, kot ostali načini svetlobnega odstranjevanja dlak, pa tudi Lumea ni učinkovita na rdečih, svetlo blond in belih oz. sivih dlakah. Lumea ni najbolj primerna za uporabo na zelo temni in močno porjaveli koži, saj rjavi pigment melanin v okolišnji koži absorbira aplicirano svetlobo, kar povečuje verjetnost neželenih reakcij, kot so opekline, bolečine in pigmentne spremembe. Ravno zato je zelo pomembna pravilna uporaba sistemov IPL, ob čemer so neželeni učinki redki in zanemarljivi.

Je Lumea primerna za vas?

S pomočjo interaktivnega vprašalnika preverite, če je uporaba Lumee primerna za vaš tip kože in dlačic. Izmed ponujenih odgovorov izberite ustreznega, ter s klikom na gumb "Naprej" potrdite izbiro.

Osnovna pravila pri uporabi tehnologije IPL

Mateja Lisjak, dr. med., specialistka dermatovenerologije, poudarja, da smemo IPL uporabljati najmanj 48 ur po izpostavljanju soncu, pred tem pa je treba kožo skrbno preiskati za morebitno še prisotno rdečino. Po uporabi IPL se ne smemo izpostavljati sončnim žarkom vsaj 24 ur, pred aktivnostmi na prostem pa moramo nanesti zaščitni faktor vsaj 30. Solarijev pred in po uporabi IPL ne smemo obiskovati, prav tako se te tehnologije ne sme uporabljati v bližini tatujev, permanentnih ličil in piercingov, ker s tem tvegamo nastanek opeklin.

Dolga življenjska doba aparata

Lumea Precision Plus se pohvali tudi z vgrajeno akumulatorsko baterijo z dolgo življenjsko dobo, ki brez ponovnega polnjenja zadostuje za najmanj 370 utripov. To zagotavlja, da ženska opravi popoln tretma obraza in telesa v enem kosu, brez vmesnega polnjenja baterije. Lumea Precison Plus se ponaša tudi s podaljšano življenjsko dobo, saj brez menjave žarnice ali drugih delov zagotavlja 100.000 svetlobnih utripov, kar ob normalni uporabi zadošča za 13 let.

Več informacij o Philipsovem sistemu Lumea Precision Plus SC2003je dostopnih na philips.com/lumea, philips.si in facebook.com/philips.slovenija

Najbolj brano