Pripravite se na trajno zmanjšanje rasti dlačic

Pripravite se na novo generacijo aparatov za odstranjevanje dlačic z Remingtonovim NOVIM i-Light Pro za obraz in telo.

Promocijsko sporočilo, 2. 12. 2013
Pripravite se na trajno zmanjšanje rasti dlačic

Sistem za odstranjevanje dlačic z intenzivno pulzirajočo svetlobo (IPL) je hiter, učinkovit in nežen do kože ter zagotavlja trajno zmanjšanje rasti dlak* po telesu in je zdaj na voljo tudi z nastavkom za obraz. Zdaj ste lahko samozavestni in celo leto pripravljeni na vse - z mehko in gladko kožo, brez dlačic.

Zakaj je i-Light Pro za obraz in telo drugačen!

  • Trajno zmanjšanje rasti dlak* - Klinično testirano
  • Zdaj z nastavkom za obraz - Posebej oblikovan za uporabo na ženskem obrazu (pod ličnico)
  • Zdaj s Quartz žarnico- Dolga življanjska doba žarnice - 65000 pulzov
  • Multi-Flash način - Za hitro obdelavo večjih površin kože
  • PROPULSE™ - Tehnologija, ki jo uporabljajo dermatologi v profesionalnih salonih in klinikah za odstranjevanje dlak
  • Integriran senzor za kožo - Zagotavlja, da se aparat uporablja le na primernih tipih kože.

Kje ga lahko uporabljamo

i-Light Pro za obraz in telo deluje na priključno vrvico in je pripravljen na uporabo, kadar se vam to zdi primerno v zasebnosti vašega doma. Uporabljate ga za trajno zmanjševanje rasti dlačic* na nogah, rokah, podpazduhah, bikini liniji, hrbtu, prsih in ramenih. Z nastavkom za obraz ga lahko uporabljate tudi na obrazu (le ženske na predelu pod ličnico).

Novi nastavek za obraz

Priročni novi nastavek za obraz je idealen za ženske, ki si želijo tretman na obrazu pod ličnico. Na nastavku so posebej oblikovane nove odprtine, ki svetlobi preprečujejo, da bi dosegla oči. Prav tako je med pulzi več časa - 4 sekunde, da se v tem času sistem ohladi in tako preprečuje kakršne koli poškodbe kože.

Tretma je enostaven

Pristrizite ali obrijte predel, ki ga želite obdelati in z napravo nežno drsite po koži. Dlačice bodo začele izpadati po 14 dneh. Čez 2 tedna enostavno ponovite tretma in dosegli boste trajno zmanjšanje rasti dlak*.

*Posamezni rezultati se lahko razlikujejo. Pri kliničnih študijah za telo so v povprečju sodelujoči po preteklih 12 mesecih opazili 66% manj dlačic že po treh tretmajih, podobno rezultatom po tretmajih s profesionalnimi napravami za odstranjevanje dlačic.

Najbolj brano