Letos obdarujte z mislijo na naravo

Podarite organsko, podarite Melvito. Obiščite njihove trgovine, kjer lahko izberete samo najlepša in najboljša darila.

Promocijsko sporočilo, 12. 12. 2011
Letos obdarujte z mislijo na naravo - Foto: promocija

V široki ponudbi Melvitinih učinkovitih in blagodejnih certificirano organskih izdelkov

za vsakodnevno nego vsakdo najde nekaj zase in za svoje najdražje, pa naj gre za nego obraza, telesa, las, za prhanje, kopel ali pa za dobro počutje.

Prijazne lepotne svetovalke vam bodo svetovale pri izbiri, darila pa po vaši želji z občutkom in dotikom narave zavile v privlačne darilne škatle.

Razveselite sebe in svoje najdražje z najboljšim, kar ponuja narava – podarite organsko, podarite Melvito.

Naj bo skrb za okolje vaša novoletna zaobljuba

Si želite, da bi letos darila lahko kupovali v prijetnem in mirnem okolju ob sproščajočih zvokih narave?

Ali se tudi vi vse bolj zavedate, da moramo ukrepati takoj, če želimo, da nam bo Mati Narava svoj topel objem nudila tudi v prihodnje? Kaj pa, ko bi letos obdarovali z mislijo na naravo?

Naj bodo letošnji prazniki drugačni – namesto kupov izdelkov, katerih proizvodnja naravi ne prinaša nič dobrega, podarite darila, ki so prijazna do vas, do vaših najdražjih in – kar je najpomembnejše – do okolja!

Kozmetika je, zlasti za predstavnice nežnejšega spola, privlačno darilo. Žal pa je na trgu nemalo izdelkov, polnih kemikalij in snovi, ki vse prej kot koristijo naši koži – in okolju, če pomislimo malce širše. Z uporabo certificirano organske kozmetike Melvita pa svoje telo negujemo, ne da bi pri tem škodovali naravi.

Še več – pri Melviti je vsak korak, vse od pridobivanja sestavin, naravnih konzervansov, snovanja embalaže vse do proizvodnje končnih izdelkov, zasnovan tako, da aktivno ščiti naravo in si prizadeva za širšo družbeno dobrobit.

Za vse, ki si želite poskrbeti za naravno lepoto svojega telesa ali pa jo želite podariti svojim najdražjim, je tukaj praznična ponudba certificirano organske kozmetike Melvita, ki darove narave nosi v srcu svojih izdelkov.

melvita

Melvita – narava v srcu

Melvita je pionir na področju organske kozmetike in ena vodilnih francoskih znamk naravne in organske kozmetike. Zahteva po organskosti, glavno vodilo Melvitinih strokovnjakov, je eden od ključev prihodnosti našega planeta. Ko uporabljate certificirano organsko kozmetiko Melvita, negujete svoje telo z lepotilnimi in negovalnimi izdelki, ki so kakovostni in učinkoviti, hkrati pa prijazni do vas in do okolja.

Melvitini izdelki vašo kožo negujejo na povsem naraven način, vsi vaši čuti pa ob njihovi uporabi zaigrajo simfonijo užitka. Gladke teksture, naravne in nevsiljive dišave, enostavna uporaba in učinkovitost so njihov skupni imenovalec. Kot vsi, ki se zavedajo pomena skrbi za naravo, se letos tudi vi po darila podajte v eno izmed Melvitinih trgovin, ki so oaze užitka in ugodja, ter vrnite naravo v vaše srce.

Melvita uporablja več kot 600 naravnih sestavin (rastlinska olja, cvetne vodice, rastlinski izvlečki, osnove za penjenje, dišave ...), katerih učinek je dokazan z različnimi uporabniškimi testi. In prav vse so v skladu s priporočili za ekološko in organsko kozmetiko. Številne pridobiva od lokalnih proizvajalcev in pridelovalcev. Pogosto uporablja blage in tradicionalne metode za pridobivanje izvlečkov, kot so parna destilacija, maceracija, mletje in tehnika »enfleurage«. V svoje izdelke želijo ujeti bistvo rastlinskih aktivnih sestavin, zato razvijajo vedno nove, naprednejše tehnike ekstrakcije. Slednje morajo upoštevati biološko aktivnost rastline in biti do okolja prijazne (nadkritična ekstrakcija CO2, biološka fermentacija, ultrazvok itd.).

Z uporabo izdelkov Melvita boste tudi VI pomembno prispevali k varovanju okolja in ohranjanju našega čudovitega planeta, saj so narava, strokovno znanje in okolje osnovna načela v samem srcu Melvite:

  • Melvitini izdelki vsebujejo več kot 600 različnih naravnih in certificiranih sestavin s celega sveta, večinoma pridobljenih z organskim poljedelstvom, kar prispeva k ohranjanju biološke raznolikosti, okoljskega ravnovesja in naravne lepote.
  • Vsi Melvitini izdelki so v skladu z Ecocertovimi smernicami ekološke in organske kozmetike.
  • Rastline, uporabljene v Melvitinih izdelkih, so požete in nabrane brez negativnih vplivov na okolje.
  • Melvita ne uporablja ogroženih rastlinskih vrst ter se bori proti krčenju gozdov in škodljivemu izkoriščanju naravnih virov.
  • Melvita pri proizvodnji uporablja najboljši in najvarnejši sistem ravnanja z odpadnimi vodami.
  • Melvita nasprotuje testiranju na živalih, ki je kruto in povsem nepotrebno.
  • Embalaža Melvitinih izdelkov se lahko reciklira.
  • Melvita deluje v skladu z načeli trajnostnega razvoja in podpira pravično partnerstvo.

Pričnite svoje organsko popotovanje v trgovinah Melvita:
- Ljubljana, Stari trg 18 
- Ljubljana, NS Citypark
- Ljubljana, Maxi
- Ljubljana, Nama
- Maribor, NS Europark
ali na spletni strani www.melvita.si

in prelistajte  Božični katalog ter Spletni album daril na Facbooku.

Melvitine trgovine so polne zvokov, vonja in barv, ki vas bodo sprostili, umirili in popeljali na izlet v naravo.

Najbolj brano