Hedi Slimane je ustvaril svoj prvi parfum za modno hišo CELINE

Seveda je zelo eleganten!

Hedi Slimane je ustvaril svoj prvi parfum za modno hišo CELINE - Foto: Instagram

Hedi Slimane nas znova obdaruje z večnim parfumom. Več kot desetletje po tem, ko so na trg prišli slavni parfumi Christian Dior, bo kolekcija Haute Parfumerie CELINE na voljo konec oktobra v vseh trgovinah CELINE. Vendar pa je to CELINE - Slimanov CELINE. In zato morate biti pripravljeni na nekaj elegantnega, temnega in neizmerno provokativnega.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CELINE (@celine) on

Na voljo bo tudi unisex dišava.

CELINE opisuje parfume kot "moško-ženstvene" vonjave, ki razkrivajo imena vseh 11 novih vonjav; od tega jih bo devet prišlo že jeseni, dve pa prideta šele prihodnje leto.

In čeprav se novi parfumi delijo na dve kategoriji - dan in večer, CELINE dodaja, da lahko vse vonjave nosite ob kateri koli uri dneva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CELINE (@celine) on

Ne glede na vonj, ki ga izberete, se en značilen Slimanov vonj prenaša iz kolekcije v kolekcijo. Vsak vonj bo temeljil na pudrasti noti, ki vsakemu parfumu dodaja francosko eleganco, ujeto v klasični steklenički. Temu se bodo pridružile vonjave parfumov iz 60. in 70. let, kot so drevesni mah, iris in vrtnica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CELINE (@celine) on

Stekleničko je seveda oblikoval Hedi Slimane, po tradiciji francoskih steklarjev. Je neverjetno minimalistična, z belo etiketo in s črnim lakiranim pokrovčkom.

Fotografije: Instagram / @celine

Preberite še: Kirsten Dunst je napovedala najbolj šik modni dodatek za lase te jeseni

Priporočamo tudi: Najboljši stajlingi s sinočnje rdeče preproge glasbenih nagrad VMA

Najbolj brano