Slovo od pigmentnih madežev v salonu

S čim nas prepriča? Najnovejši dosežki proti pigmentnim lisam temeljijo na učinkoviti kombinaciji skrbno izbranih postopkov v kozmetičnem salonu in nadaljnje nege doma.

Slovo od pigmentnih madežev v salonu

Kakšna je učinkovita nega v salonu Felicitas?

Pravilna izbira omenjenih možnosti temelji na skladnosti procesov, ki jih aparature in preparati dosegajo v podkožju. Njihova kombinacija zagotavlja res odlične rezultate.

1. Micro needling:
Postopek aktivira rastne faktorje in poveča produkcijo kolagena in elastina, kar kožo zgladi, pomladi in napne, pigmentne lise pa razbarva ter obenem odpre poti za globoko penetracijo ustreznih preparatov proti njim.

2. IPL-laser: Svetloba s segrevanjem 'razbije' koncentrirani melanin, drobne fragmente pa vsrkajo telesu lastni fagociti.

3. Kemični pilingi: Luščenje povrhnjice, ki se ponovi od tri- do šestkrat na sedem do 14 dni, stranska učinka pa sta pomlajena povrhnjica ter zglajen in napet videz kože.

4. Farmacevtski preparati: Temeljijo na visokokoncentriranem vitaminu C v kombinaciji z arbutinom, salicilno kislino in azelainskim monoamidom.

Po opravljenih terapijah, ki lahko obsegajo od enega do šest obiskov, je zelo pomembna dosledna nega doma, zato v salonu priporočajo ampule in kreme, ki uspešno preprečujejo nastajanje novih pigmentnih lis. Več informacij na www.felicitas.si.

Najbolj brano