Nepričakovana lepotna preobrazba valižanske princese: Kate Middleton je zamenjala svoj prepoznavni videz las za nekaj bolj milenijskega

Osupljiv videz Kate Middleton, ki nas spominja na Khloé Kardashian.

Nepričakovana lepotna preobrazba valižanske princese: Kate Middleton je zamenjala svoj prepoznavni videz las za nekaj bolj milenijskega - Foto: Profimedia

Če je na svetu oseba, ki lahko vpliva na vse lepotne trende, je to Kate Middleton - navsezadnje je princesa Walesa. In da bi to dokazala, je njena visokost med uradnim kraljevim obiskom Scarborougha skupaj z možem, princem Williamom, nosila nostalgično pričesko.

3. novembra sta člana kraljeve družine odpotovala v severni Yorkshire, kjer sta obiskala The Street, skupnostno središče, ki gosti lokalne organizacije, ter center The Rainbow Centre, ki skrbi za rast in razvoj storitev za mlade in duševno zdravje.

Ne spreglejte:

Kate je bila med opravljanjem kraljevih dolžnosti videti osupljivo kot vedno, saj je nosila plašč kamelje barve v kombinaciji z enako enobarvno obleko in čeveljci s peto. Vendar pa ni njega obleka tista, ki je sprva pritegnila našo pozornost, temveč njen sijajni lepotni videz.

Kate nosi prečko na strani, ki se razteza diagonalno čez obraz. Morda boste zaradi tega občutili spomin na "Tumblrjevo obdobje", a kot je nekoč dejala velika Tiffany Pollard, to ni "nič takega". Pomislite na elegantno preobleko videza Y2K.

Njeni klasični kodri so bili oblikovani v nekoliko bolj ohlapne valovite pramene in bili videti bolj razpuščeni. To nas zelo spominja na značilen videz Khloé Kardashian, se strinjate? Celoten videz in šarm, ki ga izžareva Kate Middleton, je resnično nekaj posebnega.

Sprememba je očitna in mi smo nad njenim novim, bolj bujnim in naravnim videzom navdušeni.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Sarah Jessica Parker v spektakularnem videzu demistificira enega največjih modnih prepovedi. Videti je vrhunsko!

Priporočamo tudi:5 modelov superg, ki bodo zaznamovali leto 2023: Ne glede na to, ali obožujete retro estetiko ali futurizem, boste našli nekaj zase

Najbolj brano