Obraz Nicole Kidman pri njenih 54. letih predstavlja izziv: “Imela je vsaj 5 različnih lepotnih posegov”

Kljub minevajočim letom se Nicole Kidman ne stara. Precej nenavadno, kajne?

Obraz Nicole Kidman pri njenih 54. letih predstavlja izziv: “Imela je vsaj 5 različnih lepotnih posegov” - Foto: Profimedia

Pred kratkim je izšel filma Being the Ricardos, biografski film o Lucille Ball in njenem možu Desiju Arnza, v katerem Nicole Kidman in Javier Bardem igrata glavni vlogi. In če je bila avstralska igralka med promocijo novega filma izjemno vzvišena v svojih dolgih glamuroznih oblekah, ki so poudarile njeno neverjetno postavo, je pogovor in govorice oboževalcev sprožilo nekaj drugega: njen obraz. Popolnoma gladek. Morda celo preveč gladek?

Ne spreglejte:

Nicole Kidman: kam so izginile sledi njenih let?

54-letna Nicole je vedno imela porcelanasto in mladostno polt, a že nekaj let se redno sprašujemo o njeni "naravnosti". Gube (ki jih igralka nima že dvajset let, opazujejo oboževalci), brada, čeljust, ustnice ... Ja, tako kot njena kolegica Demi Moore (in toliko drugih) imajo njeni oboževalci velike dvome. Pred desetimi leti se je priznani plastični kirurg posmehoval njenemu "zamrznjenemu, brezizraznemu in čudnemu" videzu in si jo upal celo primerjati z "netopirjem, ki je bil podvržen dvigu čela". Nič kaj lepo.

Sama je že dolgo prisegala, da nikoli ni podlegla skušnjavi, preden je leta 2011 med intervjujem za nemško revijo TV Movie priznala, da je v resnici "poizkusila veliko stvari, a razen športa in dobre prehrane, nič drugega ne morem storiti. Uporabila sem tudi botox. Vendar mi ni bilo všeč, kako je izgledal moj obraz. Zdaj ga ne uporabljam več - in obraz lahko spet premikam!"

Nicole Kidman: kaj je naredila s svojim obrazom?

Nobenega dvoma ni, da še posebej dobro skrbi zase, vendar so govorice še vedno prisotne in če se Nicole ni odzvala na nove obtožbe o zdravniških posegih, ki jim je bila podvržena, so to namesto nje storili strokovnjaki.

Potem ko smo jo v seriji The Undoing videli tako lepo, kot bi bila zamrznjena v času (medtem ko je bil Hugh Grant, njen partner, kazal sledi svojih let, kot bi jih vsakdo pričakoval), je plastični kirurg, ki ga je intervjuval The Blast, podal svoje strokovnjo mnenje: "Izgleda, da je Nicole pred kratkim opravila več tretmajev in posegov na obrazu in vratu," je povedal dr. Agullo. "Videti je pomlajena, verjetno zahvaljujoč injekcijam obrazne maščobe, da bi nadomestila izgubo volumna, ki se zgodi s starostjo. Povsem verjeten je dvig obraza in vratu, ki odpravi povešeno kožo, pa tudi injekcije pod očmi."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Poslovite se od sušilcev in likalnikov za lase, sedaj si jih sušimo samo še tako

Priporočamo tudi: Skrivnost popolne postave in mladostnega obraza Melanie Trump je skrita v teh 4 korakih: Pokukajte v njene zdrave navade

Najbolj brano