"Odstranila sem vsa polnila iz svojega obraza": Courteney Cox priznava, da si je privoščila veliko lepotnih posegov na obrazu

Na njenih fotografijah pred in po posegu je razlika nedvomno opazna.

"Odstranila sem vsa polnila iz svojega obraza": Courteney Cox priznava, da si je privoščila veliko lepotnih posegov na obrazu - Foto: Profimedia

Courteney Cox je že pred časom spregovorila o svojem obžalovanju glede plastične kirurgije, zdaj pa je igralka potrdila, da je pripravljena pustiti naravi, da gre svojo pot.

"Raztopljena sem imela vsa polnila. Sem kar najbolj naravna," je povedala za New Beauty. "Počutim se bolje, ker sem podobna sebi. Mislim, da sem zdaj bolj podobna osebi, kot sem bila."

53-letnica je povedala, da je sprejela, da se človeški obraz in telo spreminjata s staranjem in da s tem ni nič narobe.

"Stvari se bodo spremenile," je dejala. "Vse bo upadlo. Poskušala sem preprečiti, da bi se to zgodilo, a zaradi tega sem izgledala umetna. Potrebujemo gibanje na obrazu, še posebej, če imaš tanko kožo kot jaz. To niso gube - to so smejalne gube. Morala sem se naučiti sprejemati gibanje na obarzu in spoznati, da polnila niso moj prijatelj."

Ko gre želja po mladosti v napačno smer: Lepotice Hollywooda, ki jih po lepotnih operacijah skoraj ne prepoznamo več

Courteney je dejala, da je šlo za komentar prijatelja, zaradi katerega je ugotovila, da je morda šla s kozmetičnimi posegi predaleč.

"Imam enega prijatelja, ki je rekel: 'Uau, ne več!' Mislila sem, da v šestih mesecih nisem naredila ničesar. Nisem se zavedala."

Opisala je tudi, kako hollywoodski način življenja normalizira idejo o ponavljanju kozmetičnih posegov. Courteney je dejala, da zdravnik pogosto predlaga, da "malo injekcije tukaj ali polnila tam" ne bi škodilo, in opisala, kako bi to povzročilo snežno kepo, da bi imeli vedno več posegov, s katerimi bi poskušali nadaljevati.

"Mislim, da sem poskušala slediti staranju in poskušala loviti to, a to je nekaj, čemur ne moreš slediti ... ker se včasih zalotiš, da se trudiš in pogledaš svojo fotografijo in rečeš 'O bog, videti sem grozno.' Naredila sem stvari, ki jih obžalujem in na srečo obstajajo stvari, ki se raztopijo in izginejo, in to je dobro, saj to ni bil vedno moj najboljši videz."

Igralka ni povsem izključila nadaljnih posegov, vendar je dejala, da ve, da "želi ostati naravna."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Če šamponu dodate to sestavino, boste svoje lase obnovili od korenin do konic: trik, ki ga frizerji obožujejo!

Priporočamo tudi: To je najbolj kul trend zimskih čevljev te sezone, ki jih nismo pričakovali

Najbolj brano