Meg Ryan pri 60. letih še vedno tarča kritik: “Pretiravala je z botoksom!”

Plastične operacije so morda spremenile Megino kariero in oboževalci mislijo, da natančno vedo, kdaj je začela izgledati tako drugače.

Meg Ryan pri 60. letih še vedno tarča kritik: “Pretiravala je z botoksom!” - Foto: Profimedia

Ko se oktobra in novembra temperatura zniža, vedno iščemo prijeten film, ki bi si ga lahko ogledali, medtem ko uživamo v skodelici vroče čokolade. Eden najboljših romantičnih komedij je You've Got Mail in oboževalci radi gledajo lik Meg Ryan, Kathleen Kelly, kako se sprehaja po New Yorku v udobnih puloverjih. Ta film se res ne stara. Meg Ryan blesti kot optimističen lik, ki upa, da bo ohranila svojo otroško knjigarno odprto ... in če lahko pri tem najde tudi ljubezen, je to popoln bonus.

Pravzaprav Mindy Kaling želi ponovno snemati ta kultni film in to bi nam bilo všeč. Medtem je zabavno gledati vsak romantični film, v katerem je igrala danes 60-letna Meg Ryan, in se spraševati o njenem odnosu s soigralcem Tomom Hanksom. V zadnjih nekaj letih pa so ljudje začeli govoriti o nečem drugem, in to je obraz Meg Ryan. Je prestala plastično operacijo? Poglejmo trenutek, ko so oboževalci začeli opažati spreminjanje obraza Meg Ryan.

Ob gledanju filmov iz 90-ih in 2000-ih z Meg Ryan so oboževalci vedno lahko računali na eno stvar: igralka je vedno imela mladosten sijaj. Potem pa so se ljudje začeli spraševati, ali se je odličila za kakšno plastično operacijo.

Dr Mark Youssef je v intervjuju za Hollywood Life pojasnil, da ima igralka polnila na licih. Pojasnil je: "Najbolj očitna stvar, ki jo je naredila, je nekakšen prenos polnila ali maščobe na njeno lice. Vsekakor je preveč, ker je vrh njenega lica prepoln in prevelik. Ko se nasmehne, se vse to polnilo premakne navzgor in naredi njene oči manjše. Razlog za to je, da se je z njegovega vidika zdelo preveč plastične kirurgije, povedal je: "Morda je naredila preveč. Mislim, da so zato ljudje malo šokirani, ker ni videti kot Meg Ryan, ki jo imamo vsi radi."

Meg Ryan ni priznala, da je storila kakšno spremembo, vendar ljudje zagotovo mislijo, da se je odločila za polnila v licih.

Dr. Lyle M. Beck, plastični kirurg, je za Radar Online povedal: "Videti je, da je imela večkratno lasersko preoblikovanje, pa tudi preveč botoksa in močno napihnjenega polnila." Zdravnik se je tudi spraševal, ali je imela opravljeno delo na nosu, rekoč: "Njen nos je očitno spremenjen in je videti moško zaradi umestitve volumna v njena lica. Volumen polnila bi moral biti nameščen bolj bočno, da bi ji dal mehkejši videz."

Dandanes smo vsi navajeni videti slavne osebnosti z nekaj botoksa, saj vemo, da je pritisk velik. Toda kaj si oboževalci mislijo o delu, ki ga je ta najljubša igralka, kot kaže, opravila na svojem obrazu?

Ko so na Redditu razpravljali o domnevni plastični operaciji Meg Ryan, so nekateri oboževalci dejali, da obstajata dve vrsti plastičnih kirurgov: tisti, ki želijo "naraven" videz, in tisti, ki si prizadevajo za bolj "umeten" videz.

Več ljudi je komentiralo, da obisk dobrega plastičnega kirurga pomeni biti videti veliko bolj naravno. Ena oseba je zapisala: "Najboljši plastični kirurgi, s katerimi sem kdaj delal, so svojim strankam rekli: 'Ne bom vas naredil 10 let mlajše, naredil vam bom, da boste videti super za svoja leta'."

Drugi ljudje so v temi na Redditu odgovorili, da če gre nekdo na plastično operacijo, naj poskrbi, da je videti "subtilno" in da mora vedeti, kdaj se ustaviti. Mnogi se strinjajo, da se zdi, da je imela Meg Ryan kar nekaj dela na svojem obrazu, in želijo si, da bi prenehala prej.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Julianne Moore pokazala, kako elegantno kombinirati volneno kameljo jakno in superge

Priporočamo tudi: Monaška princesa Charlene je bila sprejeta v zdravstveno ustanovo, sporoča princ Albert

Najbolj brano