Med vsemi pričeskami za ženske nad 50 let ta pričeska Monice Bellucci zagotovo vsem pristaja najbolje

Samo vprašajte Monico Bellucci, ki obljublja, da bo ta mladostna pričeska v prihodnjih mesecih prevzela svet.

Med vsemi pričeskami za ženske nad 50 let ta pričeska Monice Bellucci zagotovo vsem pristaja najbolje - Foto: Profimedia

Monica Bellucci je pravkar potrdila, da je med pričeskami za ženske nad 50 let 50 let to nedvomno ena najboljših možnosti. Je dobra izbira v kateri koli starosti, tudi nad 50 in 60 let, saj je primerna za vsa starostna obdobja in obliko obraza. Če pa se osredotočimo na različne izbire za ženske, starejše od 50 let, ko lasje običajno začnejo izgubljati gostoto in videz postane nekoliko bolj utrujen, lahko rečemo, da je to absolutno zmagovalna frizura.

Ne spreglejte:

To ne pomeni, da dolgi lasje ne morejo biti enako dobra možnost za tiste, starejše od 50 let - so, samo poglejte Demi Moore, ki potrjuje, da so lasje zdravi, tudi če so dolgi, še ena nepremagljiva alternativa in zagotovo ena izmed tistih možnosti, pri kateri je težko zgrešiti. Tukaj je nekaj razlogov, da se odločite za nekoliko daljšo pričesko:

1. Je popolne dolžine, da ne ogroža volumna las in zaščiti učinek zdravih las. Za ljubiteljice dolgih las je ključnica meja, ki je nikoli ne smemo preseči. Najboljše pa je, da se izognemo pretiranemu volumnu in se odločimo za ravne lase in oblikovano pričesko.

2. Nevidne plasti, ki so komaj opazne, a dodajo volumen, precej olajšajo oblikovanje. Vendar se je nujno zanašati na strokovne roke, ki bodo poskrbele za enakomerne plasti.

3. Prečka po sredini uokvirja ovalni obraz in ga zmehča.

4. Dolg, odprt frufru v enem zamahu pomladi videz in je najboljša možnost za glajenje gub in poživitev utrujenega videza. Po drugi strani je tog in gost frufru bolj tvegan, ker lahko postara videz in značilnosti obraza.

5. In nenazadnje je pričeska, ki pomlajuje.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vrača se trend, ki smo ga kot najstnice oboževale - se ga še spomnite?

Priporočamo tudi: 5 razlogov, zakaj ne izgubljate kilogramov, čeprav ste na dieti

Najbolj brano