Monica Belluci pokazala novo pričesko, ki jo pomladi vsaj za 10 let

Na Instagramu je igralka svojim sledilcem zaželela srečno novo leto in izkoristila priložnost, da pokaže svojo novo pričesko.

Monica Belluci pokazala novo pričesko, ki jo pomladi vsaj za 10 let - Foto: Profimedia

Monica Bellucci je ljubiteljica eksperimentiranja s pričeskami. Potem ko se je za film oktobra 2021 pojavila kot blondinka, nato z belimi lasmi za še en celovečerec, je igralka znova pokazala elegantno pričesko. Na Instagramu je objavila fotografijo, s katero je svojim oboževalcem zaželela srečno novo leto 2022. Pojavila se z dolgim, valovitim pažem in frufrujem, ki je rahlo zamaknjen na stran, kar je odličen način, da nadgradi njeno pričesk in poudari svoje poteze. Sodeč po navdušenih komentarjih pod fotografijo se zdi, da je s svojo pričesko osvojila oboževalce.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Dolg paž za poudarjanje obraznih potez

Dolg paž je idealen za poudarjanje potez okroglih ali ovalnih obrazov. Na ta način vrat ohranjamo dolg, dolžina las pa nam zmehča obraz. Prednost? Zahteva malo vzdrževanja: posušen na prostem bo dal bolj divji pridih, oblikovan s krtačo da bolj strog učinek, rezultat pa je vedno vzvišen.

Preberite tudi: Monica Belluci presenetila z radikalno spremembo pričeske: popolnoma sivi lasje

Zdi se, da je Monica Bellucci po dolgih letih pojavljanja z zelo dolgimi lasmi postala ljubiteljica paža. Zadnje mesece se kaže z nekoliko krajšimi lasmi: italijanski paž, dolg valovit paž, karkoli, vse ji pristoji odlično.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jennifer Lopez nam je pokazala, kako nositi črne gležnjarje in široke kavbojke. Želeli jo boste posnemati!

Priporočamo tudi: Kaia Gerber obožuje to prostorno torbico za vsak dan (+kje kupiti)

Najbolj brano