Lepotno: Vijolična, Christian, nove dišave

Kratke lepotne novice.

Lepotno: Vijolična, Christian, nove dišave - Foto: Fotografija Imaxtree, Fotografija www.celinedionspringinprovence.com, promocijsko gradivo, Fotografija www.lancome-usa.com, promocijsko gradivo

Vijoličen poljub

Vijolične ustnice so še en trend, ki je obnorel zvezdnice. Potem, ko je vijolična zavladala na modnih revijah Todda Lynna, Modernista, Zaca Posena, Jonathana Saundersa in Blugirl, je večina pomislila na popoln udarec mimo. Omenjeni stil so pred kratkim opazili na novi zvezdi Lady Gaga ter pri Peaches Geldof. Če se boste odločile slediti zvezdnicama, pa majhen nasvet. Naj bodo vaše ustnice središče obraza, zato ne pretiravajte z ličili na drugih delih. Le črna maskara in želen učinek bo dosežen.

Christian Siriano za VS

Zmagovalec resničnostnega šova Modni oblikovalci Heidi Klum Christian Siriano je podpisal pogodbo s priznano znamko ženskega perila Victoria's Secret.

Za podjetje bo ustvaril kolekcijo ličil, ki se bo imenovala Christian Siriano for VS Makeup. Vsebovala bo senčke ter črtala za oči, šminke, torbico za ličila in čopiče. Set ličil bo na voljo jeseni.

Nove dišave

Halle Berry - Halle

Halle Berry je na police poslala svojo prvo dišavo, poimenovano preprosto Halle. Parfum je predstavila tudi na internetni strani, posvečeni vonjavi, dizajnu, reklamni kampanji ter spremljevalni kolekciji. Halle je topel, seksi vonj, ki vliva moč in samozavest. V zgornjih tonih najdemo figove liste, cvetove hruške in sicilijanski bergamot. Srčne akorde sestavljajo hibiskus, ultra mimoza in lističi frezije, medtem ko v spodnjih notah puščajo sledi sandalovina, mošus, naplavljen les in čutni jantar.

Lancome - Tresor Sheer Fragrance

Lancome predstavlja letno verzijo klasike Tresor, lahkotno in moderno izvedbo znane in popularne parfumske vode. Dišavo Tresor Sheer Fragrance je kreirala Sophia Grojsman (kot tudi legendarni Tresor). V visokih notah so bel poper, svež italijanski bergamot in izvleček Mate. Vrtnica, v harmoniji s frezijo in šopkom cvetlic, prevladuje v srčnih akordih. V bazi se nahaja sandalovina, katera parfumu daje strukturo in polnost. Lice reklamne kampanje te dišave je prelepa igralka Kate Winslet.

Celine Dion - Spring in Provence

Provansa spomladi je inspiracija novega parfuma pevke Celine Dion, poimenovanega Spring in Provence. Dišava je kombinacija arom pasijonke, bergamota in koriandra v zgornjih notah, cvetoče frezije, mimoze, figovih cvetov in vijolice v srčnih notah ter jantarja in mošusa v spodnjih akordih.

Najbolj brano