Frizerski trendi za pomlad-poletje 2009

Kreativni tim frizerskega podjetja Lassana d.d. je ta konec tedna pripravil zanimiv modni dogodek s predstavitvijo svetovnih smernic friziranja iz Salona International 2008, ki je potekal pred mesecem dni v Londonu. Londonskega Salona sta se udeležila dva odlična Lassanina zaposlena: Metod Tasič in Breda Omahen.

Frizerski trendi za pomlad-poletje 2009 - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

Striženje in barvanje sta na dogodku, kjer je bilo prisotnih preko 200 frizerk, vizažistk, vodila odlična akterja Metod Tasič, vodja Lassaninega kreativnega tima in frizerka Breda Omahen, njegova desna roka. Polna inspiracij iz Salona International 2008, sta dve uri navduševala polno dvorano in prenašala svoje znanje in izkušnje iz Londonskega okolja.

Poleg idej iz Londona sta predstavila tudi trende nove kolekcije za pomlad – poletje 2009, ki so jih zasnovali v okviru kreativnega tima v Lassani. Novo kolekcijo so poimenovali Passion – Strast.

V prihajajočih trendi so po besedah Metoda Tasiča našli navdih pri modnemu oblikovalcu iz hiše Givenchy, kjer se prepletata gotski stil z mističnim, nedosegljivim temačnim kultom. Mistične so tudi nove oblike frizur, saj so lasje postriženi na način, da odkrivajo ali prikrivajo obraz ter poudarjajo čustnost in individualno lepoto.

Barvi rdeča in zelena kažeta strast, ki jo posameznik lahko izrazi s frizuro, ličenjem, obleko.

»Individualnost s strastjo ne pozna meja in mejo strasti, ki nas pelje skozi lase, smo odkrivali v novih dimenzijah in v tehnikah striženja. Stranke vabimo, da prestopijo mejo strasti in kreirajo svoj stil. Vsaki stranki se pri oblikovanju frizure prilagodimo in skupaj ustvarimo izgled glede na karakter, želje, ideje …« je razložil Metod Tasič.

Fotografije promocijsko gradivo

Najbolj brano