Dior, MAC, Katy, Olsen

Kratke lepotne novice.

Dior, MAC, Katy, Olsen - Foto: Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija http://twitter.com/katyperry

Pri Diorju so praznike obarvali v vijolično. V sodelovanju s kristalčki Swarovski so so ustvarili obesek Crystal Boreale, narejen iz 52 znamenitih kamenčkov, katerega navdih je ovalna oblika stola Ludvika XVI. Barvna paleta linije pa se ni oddaljila od sončnega kralja. Dvorana ogledal njegovega domovanja, dvorca Versailles, je navdihnila umetnike ličenja te francoske modne hiše.

Lindsay Ellingson nastopa v reklamni kampanji lepotne hiše M.A.C. v posebni praznični kolekciji. Na fotografiji lahko opazimo siv lak za nohte, hit prihajajoče zime.

Za drzne. Katy Perry je na svojem Twitterju objavila fotografijo najnovejše manikure – diamantni nohtki. Kristalčki in srebrn podlak ustvarijo efekt disko krogle.

Kozmetična linija najbolj znanih dvojčic Mary-Kate in Ashley Olsen mary-kateandashley je ukinjena. Lepotne pripomočke omenjene znamke so prodajali v trgovski verigi Wal-Mart vse od leta 2002. A dvojčici še nista obupali nad lepotnimi sladkorčki. Ponovno se želita spustiti v lepotne vode, pod znamko oblačil in dodatkov Olsenboye, katero bosta ustvarili za JCPenney.

Neka štiriindvajsetletna Teksašanka je pozirala kot bolnica, obolela za rakom, in zbrala 10.000 dolarjev pomoči za svoje lažne zdravstvene potrebe. Šla je celo tako daleč, da si je obrila glavo, da bi delovala bolj prepričljivo. Zbran denar je predrznica porabila za prsne vsadke.

Najbolj brano