Cher pojasnila, zakaj nikoli ne bo imela svojih naravnih sivih las, a pravi, da so "za druge ženske v redu"

Megazvezdnica je pojasnila, zakaj bo ostala pri svoji črni barvi.

Cher pojasnila, zakaj nikoli ne bo imela svojih naravnih sivih las, a pravi, da so "za druge ženske v redu" - Foto: Profimedia

Cher ima pri 75 letih črne lase, kot so bili vedno, in tega ne namerava kmalu spremeniti.

Celo ob nenehnem gibanju žensk, ki sprejemajo svoje sive lase (Andie MacDowell, Jane Fonda in Sharon Osbourne), ikona ne želi imeti ničesar s sivimi in pepelnatimi prameni. [Sivenje] je v redu za druga dekleta," je povedala za revijoPeople v okviru promocije svoje nove lepotne kampanje M.A.C. Cosmetics. "Jaz tega preprosto ne počnem!"

Pravzaprav je presenetljivo, da ni pripravljena poskusiti česa novega, glede na to, da je že imela praktično vse druge pričeske, ki obstajajo, med drugim mullet, frufru, pixie cut, dolge lase in drugo.

Sprejela je celo lasulje, saj ji omogočajo, da nenehno spreminja svoj videz. "Z mojimi lasmi ni nič narobe, vendar obožujem lasulje in vedno sem jih oboževala," je nekoč povedala za Daily Mail in dodala, da so njeni naravni lasje dolgi in rjavi. "Njihovo vzdrževanje je tako nezahtevno. Zaradi njih je lažje spreminjati svojo podobo."

Poleg tega, da se je odločila za striženje, je preizkusila tudi različne barve las, četudi le za eno noč. Spomnite se, kako je leta 2010 na premieri filma Burleska v Londonu nosila živo rdeče kodre:

Ali pa pred kratkim, ko se je septembra lani vrnila k blond barvi - tokrat je imela srednje dolge ohlapne kodre:

Čeprav je na oder vedno stopila v prefinjenem videzu - bleščeči kostumi in bleščeča ličila ji niso tuja - je za People povedala, da je v zadnjem času zmanjšala svojo lepotno rutino in pogosto zapusti hišo s svežim obrazom in "lasmi v figi" na poti v telovadnico. "To se je moralo spremeniti. Moralo se je spremeniti," je povedala o svoji lepotni filozofiji.

"Mislim, da je malo manj več, saj lahko včasih udariš mimo," je dejala v intervjuju. Zdaj več energije posveča negi kože. Leta 2017 je za People povedala, da obožuje kremo za oči in umivanje obraza Dr. Barbare Sturm ter izdelke Jan Marini in linijo Proactiv. Ob tem je povedala, da rada preizkuša tudi nove izdelke, da bi bilo življenje zanimivo (zvezdniki, tudi oni so kot mi!).

"Moja rutina nege kože je zelo eklektična," je dejala takrat. "Ne držim se enega določenega izdelka, imam le stvari, ki so mi všeč od različnih znamk."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Maske za lase si zagotovo ne nanašate pravilno: To je edini način, ki prinese rezultate

Priporočamo tudi: Zapeljala sta nas Saint Laurent in njegova pariška drznost. Poglejte, po katerih kreacijah hrepenimo na uredništvu

Najbolj brano