Avon: 10 let

Ameriško kozmetično podjetje Avon, ki je vodilno v direktni prodaji, je s svojo filozofijo, ki pravi, da ima vsaka ženska pravico biti lepa, v desetih letih navdušilo tudi slovenske potrošnice.

Avon: 10 let - Foto: Fotografija www.avon.si

Slavnostna prireditev ob desetletnici, ki jo je vodila poznavalka mode in lepote Lorella Flego, se je v odvijala v ljubljanskem Grand hotelu Union. Povabljeni so lahko občudovali najnovejše dišave, pod katere so ekskluzivno za Avon podpisana imena svetovnih zvezdnikov, kot so Reese Witherspoon, Courtney Cox in Patrick Dempsey. Organizatorji pa so slovenskemu tržišču predstavili še paleto novih proizvodov in inovacij.

Avon v Sloveniji je kot tretji v Evropi prešel na izključno elektronsko poslovanje s svojimi kupci, na dogodku pa je podjetje razkrilo tudi nov način povezovanja ljubiteljev kozmetike, in sicer Avonov blog.

»Počaščena sem, da lahko Avon v Sloveniji popeljem v njegovo drugo desetletje. Hvaležna sem našim zvestim članicam kluba in strankam, ki so zaslužne za to, da danes praznujemo desetletnico. Sistem direktne prodaje pri Avonu ne ponuja le kakovostnih proizvodov, temveč tudi poslovanje, ki temelji na osebnem stiku. To da izdelkom še dodatno vrednost, « je v nagovoru povedala Adriana Giurissa, direktorica Avona za Slovenijo, Hrvaško in BiH.

Najbolj brano