Nika Urbas #brezdlakenajeziku

V času izolacije in socialne distance si dneve poskušamo razvedriti na različne načine. Za posebno priljubljene so se izkazali Instagram Live pogovori znanih, v katerih množice vsak večer uživajo, se informirajo o koristnih stvareh in enostavno odlično zabavajo.

Promocijsko sporočilo, 4. 5. 2020
Nika Urbas #brezdlakenajeziku - Foto: PROMO

Prav zato se je Nika Urbas odločila posneti Instagram Live, osvojiti svojo publiko in zainteresiranim ponuditi bližnji vpogled v svoje življenje v času pandemije, predstaviti izzive, ki jih ta prinaša, lepotne rituale, ki se jim nikakor ne more odreči, ter deliti svoje pristno mišljenje o tabujih, ki se nanašajo na žensko lepoto v današnjem času.

Nika Urbas #brezdlakenajeziku

Nika se je v svoji razpravi #brezdlakenajeziku dotaknila številnih aktualnih dogodkov, s katerimi se vse lahko poistovetimo, ker smo jih izkusile na lastni koži v zadnjih tednih in mesecih. V pogovoru se je dotaknila nekaterih resničnih življenjskih težav pa vse do novega načina življenja, ki se je spremenil čez noč.

Stvari, ki so bile še do nedavnega normalne, kot so „dober dan“, so zdaj izziv, znatno pa se je spremenila tudi naša celotna lepotna rutina. V trenutkih, ko so obiski frizerja, kozmetičarke, manikerke ali pedikerke postali „misija nemogoče“, smo se ponovno seznanile z dejstvom, koliko od tega pravzaprav lahko zase naredimo same, in se izjemno hitro zavedale vsake svoje (lepotne) težave.

S svojim govorom #brezdlakenajeziku je Nika še okrepila žensko moč in mnenje, da v modernem času ni več prostora za tabuje, ter izrazila, da bi bilo treba na javnih mestih svobodno in brez zadržkov govoriti o ženskih temah, ki med drugim zajemajo tudi lepotičenje.

Ravno lepotni rituali so tisti, ki poleg preostalih krepijo naš um in duha, odličen pa je tudi tisti občutek v času izolacije, ko nekaj naredimo same zase in najboljša lepotna spoznanja delimo s svojimi prijateljicami.

Kako je Niki Urbas Philips Lumea Prestige olajšala življenje?

Niki diskusija o epilaciji vsekakor ni tuja in tako smo v njeni razpravi #brezdlakenajeziku imele priložnost slišati tudi, kako se v teh dneh spopada z nezaželenimi dlačicami. Glede dlačic ji ni treba skrbeti, ker je zanje poskrbel aparat Philips Lumea Prestige s profesionalno tehnologijo IPL, ki je bila zasnovana prav za domačo uporabo. Lumea je v ženskem življenju trenutno zaželena bolj kot kadarkoli prej. Z delovanjem na korenino dlačice upočasnjuje njeno rast in zagotavlja dolgotrajno gladko kožo.

Kot predstavnica deklet s svetlejšo poltjo nam je Nika razkrila, kako Lumea uspešno rešuje težave z vraščenimi dlačicami pa tudi s hitro rastjo dlačic ter gosto poraščenostjo. Poleg tega se je edinstvena Lumea izkazala za idealno rešitev v njenem vsakdanu tudi zaradi štirih edinstvenih nastavkov. Nika je uspela reči „bye-bye“ celo dlačicam na obrazu, pod pazduho in na predelu bikinija.

Ničesar ni več, česar ne bi zmogli doma

Nika nam je v pogovoru namignila, da se sama zelo rada ureja doma – od nohtov in nege las pa vse do depilacije. Vsak tak ritual ji pomeni zelo veliko ter ji predstavlja nekakšno »spa doživetje«, in to prav v udobju doma. Lepotilni salonov v tem času ne pogreša preveč, saj ima vse potrebne pripomočke za nego telesa na dosegu rok. Philips Lumea Prestige je njena zvesta spremljevalka vsaj enkrat na mesec, in to se je prav v trenutni situaciji izkazalo kot zelo primerno.

Napravo Philips Lumea Prestige BRI956, model, ki ga uporablja Nika Urbas, lahko najdete v trgovinah Big Bang in Mimovrste ter uživate v 6 mesecih gladke kože brez dlačic.

 

Najbolj brano