Naslednja generacija nege za telo

NIVEA In-shower nega za telo je popolnoma nov, enostaven način za vlaženje kože med tuširanjem. Uporablja se po milu ali gelu za tuširanje, kakor balzam za lase. Z edinstveno formulo In-shower, ki jo aktivira voda, bo vaša koža navlažena in svilnato mehka celo po otiranju z brisačo. Na voljo je v obliki lotiona za telo, namenjenega normalni koži ali mleka za telo, primernega za suho kožo.

Promocijsko sporočilo, 4. 7. 2013
Naslednja generacija nege za telo

Zakaj je NIVEA ustvarila In-shower nego za telo?

Raziskava je pokazala, da dva od petih (43 %) ljudi nikoli ali le občasno uporabljata lotion za telo, ker nimata časa ali ne marata lepljivega občutka na koži. Zato smo razvili NIVEA In-shower vlažilno nego kot enostaven in priročen način za nego – ni vam treba čakati, da se izdelek posuši, poleg tega pa ne pušča mastnega občutka na koži.

Kako se jo uporablja?

NIVEA In-shower nega za telo je enostavna za uporabo in deluje v štirih preprostih korakih:

1. Umijte se z gelom za tuširanje ali s trdim milom kot običajno in ga sperite.

2. Nanesite NIVEA In-shower mleko ali lotion.

3. Sperite NIVEA In-shower mleko ali lotion.

4. Osušite kožo, nato se lahko takoj oblečete in uživate v negovani koži.

Kako lahko NIVEA In-shower vlažilna nega učinkuje, če jo takoj speremo?

NIVEA In-shower vlažilno nego aktivira voda in se takoj vpije v mokro kožo. Na njeni površini pusti film s hranilnimi in negovalnimi učinki ter ne povzroča lepljivega občutka. Ključna vlažilna sestavina NIVEA In-shower vlažilne nege je glicerin, zelo znana negovalna emulzija, ki preprečuje izsušitev kože.

NIVEA In-shower mleko za telo je bogato z mandljevim oljem in je zato namenjeno suhi koži, NIVEA In-shower lotion za telo pa je obogateno z morskimi minerali in je namenjeno normalni koži. Oba na kožo nanesete takoj po umivanju, ko ste še pod tušem. Nato kožo sperete, osušite in uživate v občutku svilnato mehke kože.

Najbolj brano