Lepotni trend prihodnosti: lasersko pomlajevanje – Fotona4D®

Je prihodnost lepotnih trendov v neinvazivnih laserskih terapijah? Svež in naraven videz, ki ga obljublja laserska terapija Fotona4D®, je pritegnil tudi našo pozornost. Gre za revolucionarno metodo, ki obraz pomladi v štirih korakih in mu vrne sijoč videz.

Promocijsko sporočilo, 27. 1. 2023
Lepotni trend prihodnosti: lasersko pomlajevanje – Fotona4D® - Foto: PROMO

Naravno, učinkovito in dolgotrajno

Terapija Fotona4D® na naraven način pomladi kožo. Kako? Z lasersko terapijo v telo ne vnašate tujih substanc, temveč izkoriščate regenerativno sposobnost tkiva, ki spodbudi nastajanje in obnovo kolagena. Prav tako, v nasprotju z drugimi laserskimi posegi, obravnava ne poteka le prek kože obraza, ampak tudi prek ustne sluznice. To pomeni, da stimulacija kolagena poteka obojestransko, kar prinese dolgotrajne učinke.

Je terapija boleča?

Terapija je zasnovana tako, da povzroča kar najmanj neugodja. Med posegom lahko občutite postopno višanje temperature, občasno pa tudi zbadajoč in rahlo pekoč občutek, ki hitro izgine. Doživljanje bolečine je subjektivno in lasersko pomlajevanje ni izjema, zato ga ljudje občutijo precej različno. Večinoma ne poročajo o neugodju ali pa je tega zelo malo.

Lahko takoj po terapiji obiščemo pomemben dogodek?

Terapija Fotona4D® je neinvazivna in na koži ne pušča posledic. Takoj po posegu je včasih prisotna rdečica, ki pa kmalu izgine, tako da lahko takoj običajno nadaljujete dan. Mogoče za kak pomemben dogodek počakate dan ali dva, drugače pa lahko takoj razkazujete svojo sijočo in pomlajeno kožo.

Pri kateri starosti je najbolje začeti z laserskimi terapijami?

S pomlajevanjem je najbolje začeti takrat, ko se opazijo prvi znaki staranja oziroma na začetku tridesetih, ko se upočasni naravna proizvodnja kolagena. Mlajša koža ima večjo zmožnost proizvajanja novega kolagena, zato se priporoča, da z laserskimi terapijami ne odlašate. Saj veste, najboljša kurativa je preventiva.

Kaj pa pomlajevanje za moške?

Moški se prav tako kot ženske spopadajo s staranjem in se odločajo za neinvazivne laserske terapije. Pravzaprav so neinvazivnim terapijam še bolj naklonjeni kot kirurškim posegom. Fotona4D®Men je različica terapije Fotona4D®, ki upošteva lastnosti moške kože in ji je posebej prilagojena. Moška koža je navadno debelejša, z večjimi porami in z manj podkožne maščobe, zato je pomembno, da se to upošteva pri terapiji. Fotona4D®Men pomaga moškim ohraniti mladosten in svež videz.

Za več informacij in vam najbližjo kliniko, ki izvaja lasersko terapijo Fotona4D®, kliknite TUKAJ.

Fotona

Najbolj brano