TEST: NeuLash

Serum za podaljšanje trepalnic NeuLash.

TEST: NeuLash - Foto: Fotografija promocijsko gradivo in NeuLash

To poletje so dolge trepalnice res lahko IN.


Verjamete ali ne, nikdar si nisem mislila, da bodo moje trepalnice postale moj velik ponos. Ena od dednih zapuščin moje drage matere so poleg drugih, veliko boljših stvari, žal tudi kratke in številčno precej skromne trepalnice. Tako pač je.

Z leti in odličnimi pripomočki se sicer naučimo prevarati naravo, a vseeno sem si vedno želela, da bi si lahko z nekaj Betty Boop mežikanji olajšala kakšno od navihanih situacij v življenju, kot je denimo vrsta pri avtomehaniku, popust pri postavnem prodajalcu, ali pa prepričala dragega, da ni tako hudo, če gre z mano po opravkih.

In potem ...

Se je zgodil dan, ko sem prejela darilce, ki je obljubljalO podaljšanje mojih trepalnic. Na začetku sem malce skeptična (kot vedno), a sem se vseeno pustila presenetiti.

Večer za večerom sem pridno nanašala izdelek in kar nekaj časa se ni zgodilo nič. Potem pa se po približno 14-ih dneh zbudim v jutro, ko sem ob nanašanju maskare opazila, da so moji potegi za pol daljši in moj trud uskladiti trepalnice v urejeno celoto kar pol manjši. Uh, pa saj to ne more biti res . . moje trepalnice so za vsaj pol dolžine daljše! Z večjim užitkom, kot tisto jutro, si še nikdar nisem nanašala maskare na trepalnice.

Da povzamem:

  • Prvi zares opazni rezultati so se zgodili praktično čez noč, po dobrih 14-ih dneh,
  • izdelek sem nanašala v slogu črtala za oči in počela to res pridno, vsak večer, na očiščeno kožo, (ne krivite izdelka, če vi ne boste dosledni),
  • opazila nisem nobenega neprijetnega stranskega učinka (nobenih iritacij, alergičnih reakcij, solzenja, srbenja, vnetja . . ), le v parih jutrih sem opazila rahlo pordelost ob robu veke, ki pa je v maksimalno parih urah izginila,
  • vsebine bi mi moralo po navodilih že zmanjkati, pa mi je še ni (vsebina je 3 ml),
  • trepalnice so približno 50 odstotkov gostejše in 50 odstotkov daljše.
  • Komu bi priporočila? Vsem.


Gre torej za izdelek NeuLash, ki je še precej sveža stvar na slovenskem tržišču a vsekakor vredna pozornosti. Cena izdelka ni ravno najnižja (80 EUR), ampak so tudi rezultati vredni svojega denarja.

Tako, vse drage sotrpinke - zdaj veste kje in kako do Betty Boop mežikov.

Nato pa le priklikajte ponovno na našo spletno stran, kjer bomo kmalu podarili še kakšno maskaro.

P. P.

Najbolj brano