5 lepotnih izdelkov, ki smo jih preverili v novembru

Ta mesec sta naši lepotni poznavalki, Petra Windschnurer in Mojca Zemljak, preizkušali gloss, parfum, tekoči korektor in korektor za prekrivanje.

Lepota, 27. 11. 2015
5 lepotnih izdelkov, ki smo jih preverili v novembru - Foto: Boris pretnar, promocijsko gradivo

Gloss Volume, Blue Rhythm, Chanel

Petra pravi ...

Bleščila niso moja najljubša ličila, ker so lepljiva in delujejo nenaravno. A ta prosojna Chanelova različica za večji volumen poruši vse stereotipe o njih, še zlasti če ga nanesete čez naraven odtenek šminke. Ustnice bodo kljub vabljivemu volumnu dostojno naravne.

Mojca pravi ...

Kanček mentola, ki zaščemi na ustnicah, in malce rdečega popra, ki pospeši mikrocirkulacijo in poživi njihovo naravno barvo. Občutek je precej drugačen kot pri preostalih bleščilih za povečanje volumna, ki bi jih takoj po nanosu najraje odstranila. Svež in nemoteč.

J'adore Touche de Parfum, Dior

Petra pravi ...

Gre za visokokoncentrirano olje, ki se s svojo fino, svilnato teksturo z osupljivo hitrostjo združi s kožo. In prav zaradi oljne teksture je dišavno doživetje nekaj povsem drugega kot običajen parfum. Ko boste odkrili skrivnost kapalke, ga ne boste hoteli več zamenjati.

Mojca pravi ...

Ta mali dišavni čudež deluje po inovativnem načelu – dišava se sprosti le, če se z aplikatorjem dotaknemo kože. Vonj je intenziven, čuten, prebujajoč, a ne nadležen, to lahko vsekakor doseže le oljna sestava.

Nočna nega Wake Wonderful Night-Time Facial, Ren

Petra pravi ...

Ni običajna maska ali nočna krema, je hibrid, ki temelji na encimskem pilingu, sestavinah za boljšo vitalnost in navlaženost kože. Tako me je prepričal, da včasih tudi malce pogoljufam in ga na obraz nanesem čez dan.

Mojca pravi ...

Dobro jutro s prenovljeno kožo! Intenzivna nočna nega deluje v treh korakih – nežen piling in posvetlitev, poživitev in okrepitev kožnih celic, navlažitev in pomladitev. Paket, ki se res izplača. Privoščite si ga dve noči na teden.

Tekoči korektor za prekrivanje in svinčnik za brisanje podočnjakov, Catrice

Petra pravi ...

Če si želite dobrih rezultatov in za to nočete zapraviti celega premoženja, sta nova korektorja blagovne znamke Catrice več kot odlična. Pri obeh izdelkih je bistvenega pomena svilnata, mazljiva tekstura, ki poskrbi za prekrivanje, in ne nabiranje na koži že kmalu po nanosu.

Mojca pravi ...

Kako prideta prav, ko se zbudim vsa neprespana! Počutim se, kot bi uporabila čudežno radirko, ki z mojih oči zbriše znake utrujenosti, in čudežni čopič, ki na mojem obrazu v nevidne spremeni mozolje, ostanke herpesa, pigmentne lise ...

Éclat Youth and Radiance Revealing, Nuxellence, Nuxe

Petra pravi ...

Bi lahko z enim dodatnim korakom izboljšala videz kože? Da. Z nanosom novega boosterja za mladosten videz izboljšam učinkovitost vseh nadaljnjih izdelkov, ki jih uporabljam (no, vsaj zdi se mi tako). Izdelek se hitro vpije v kožo in jo pušča zelo svežo in negovano.

Mojca pravi ...

Eksplozija, ki jo ta izdelek sproži na koži, je silovita. Tako občutim njegove učinke – ker imam precej suho kožo, ga uporabim zjutraj pred vlažilno kremo. Deluje naravnost v jedru kožnih celic, ki jih s pasijonko in hialuronsko kislino napolni z energijo.

Najbolj brano